Мікрофон універсальний Lewitt LCT 441 FLEX
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Мікрофон універсальний Lewitt LCT 441 FLEX

16 758 грн. (з податком) 16 758 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Lewitt LCT 441 FLEX

Інженери світового бренду Lewitt створили новий шедевр серед мікрофонів – LCT 441 FLEX! Це продовження традицій компанії у виготовленні високоякісних та добре захищених конденсаторних мікрофонів, але ця модель має мульти-патерновий процесор, який повністю перевертає уявлення про звукозапис! LCT 441 FLEX – це ультимативні технології у компактному корпусі. Даний мікрофон однаково ідеально підходить для запису будь-яких інструментів або голосу.

Спроектований для роботи при будь-яких умовах, FLEX має міцну литу металеву решітку для захисту 1-дюймової конденсаторної мембрани, а також антишок-тримач, який гарантує максимально безпечне використання в "польових" умовах. Також у цьому допомагає комплектація з вітрозахисною накладкою та поп-фільтром, який робить звучання Вашого голосу на записі рівним та чистим від будь-яких сторонніх шумів.

Використовуйте LCT 441 FLEX для легкого запису вокалу, акустичних інструментів, для передачі звуку з комбопідсилювачів, а також, навіть для озвучення ударних та різноманітної перкусії! Новітній вбудований функціонал дозволяє Вам максимально експериментувати із різними діаграмами направленості, кожна з яких спеціально підходить під окремий запис. Дуже натуральне сприйняття звуку та широкий динамічний діапазон цього мікрофона гарантують, що нічого не завадить польоту Вашої творчої фантазії з технічного боку. Кожна студійна сесія з LCT 441 FLEX дає яскраві та дуже живі записи!

Приємною особливістю даного мікрофона є комплект, в який включені: спеціальний тримач з анти-шоковою системою, вбудований магнітний поп-фільтр, який чудово відрізає сопіння та шум вітру, а також м'яка накладка для додаткового захисту від вітру.

Гнучка направленість

Неймовірна система зміни діаграми направленості дозволить Вам використовувати LCT 441 FLEX в абсолютно будь-яких цілях та багато експериментувати зі звучанням під час запису інструмента чи голосу. Всього на вибір є 8 варіантів діаграм, таких як: кардіоїдна, суперкардіоїдна, вісімка, пряма та інші.

Форма діаграми спрямованості впливає на кількість сторонніх звуків та власного ефекту звучання приміщення, що в результаті потраплять у запис. Перемикання різних діаграм спрямованості буде впливати не тільки на напрям запис звуку, але і на частотну характеристику, в результаті чого один і той же мікрофон сприймає звук зовсім по різному – неймовірні можливості для експериментів! Ви навіть можете керувати ефектом приближення до джерела звуку – посилювати або зменшувати його. Це є ще одним потужним інструментом при формуванні та записі звуку.

Інструкція користувача

26-2-11-18

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.