Мікрофон універсальний Lewitt LCT 441 FLEX
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Мікрофон універсальний Lewitt LCT 441 FLEX

16 758 грн. (вкл. НДС) 16 758 грн. (без НДС)
check В наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Lewitt LCT 441 FLEX

Інженери світового бренду Lewitt створили новий шедевр серед мікрофонів – LCT 441 FLEX! Це продовження традицій компанії у виготовленні високоякісних та добре захищених конденсаторних мікрофонів, але ця модель має мульти-патерновий процесор, який повністю перевертає уявлення про звукозапис! LCT 441 FLEX – це ультимативні технології у компактному корпусі. Даний мікрофон однаково ідеально підходить для запису будь-яких інструментів або голосу.

Спроектований для роботи при будь-яких умовах, FLEX має міцну литу металеву решітку для захисту 1-дюймової конденсаторної мембрани, а також антишок-тримач, який гарантує максимально безпечне використання в "польових" умовах. Також у цьому допомагає комплектація з вітрозахисною накладкою та поп-фільтром, який робить звучання Вашого голосу на записі рівним та чистим від будь-яких сторонніх шумів.

Використовуйте LCT 441 FLEX для легкого запису вокалу, акустичних інструментів, для передачі звуку з комбопідсилювачів, а також, навіть для озвучення ударних та різноманітної перкусії! Новітній вбудований функціонал дозволяє Вам максимально експериментувати із різними діаграмами направленості, кожна з яких спеціально підходить під окремий запис. Дуже натуральне сприйняття звуку та широкий динамічний діапазон цього мікрофона гарантують, що нічого не завадить польоту Вашої творчої фантазії з технічного боку. Кожна студійна сесія з LCT 441 FLEX дає яскраві та дуже живі записи!

Приємною особливістю даного мікрофона є комплект, в який включені: спеціальний тримач з анти-шоковою системою, вбудований магнітний поп-фільтр, який чудово відрізає сопіння та шум вітру, а також м'яка накладка для додаткового захисту від вітру.

Гнучка направленість

Неймовірна система зміни діаграми направленості дозволить Вам використовувати LCT 441 FLEX в абсолютно будь-яких цілях та багато експериментувати зі звучанням під час запису інструмента чи голосу. Всього на вибір є 8 варіантів діаграм, таких як: кардіоїдна, суперкардіоїдна, вісімка, пряма та інші.

Форма діаграми спрямованості впливає на кількість сторонніх звуків та власного ефекту звучання приміщення, що в результаті потраплять у запис. Перемикання різних діаграм спрямованості буде впливати не тільки на напрям запис звуку, але і на частотну характеристику, в результаті чого один і той же мікрофон сприймає звук зовсім по різному – неймовірні можливості для експериментів! Ви навіть можете керувати ефектом приближення до джерела звуку – посилювати або зменшувати його. Це є ще одним потужним інструментом при формуванні та записі звуку.

Інструкція користувача

26-2-11-18

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.