Клавішник цифровий CASIO CT-S1WEC7
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Синтезатор цифровий CASIO CT-S1WEC7

10 920 грн. (з податком) 10 920 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

А що, якщо зробити дуже компактний і легкий інструмент, в якому прибрати всі функції, якими користуються дуже рідко? І вибрати з безкінечної кількості тембрів по-справжньому варті того? Адже це дозволить, які не розпиляючи свою увагу, зосередитися на найголовнішому — на музиці. Саме такий CASIO CT-S1WE!

Головне — звук!
В основі концепції лежить тон-генератор AiX, завдяки чому у Вас немає необхідності сумніватися — кожен з 61 вбудованих тембрів буде звучати максимально реалістично. Особливу увагу було приділено опрацюванню спеціальних тембрів ADVANCED TONES. Крім сучасних тембрів, Ви знайдете в CASIO CT-S1WE і вантажні звуки першої культової лінійки Casiotone 1980-их років.

Звук, що обгортає
Технологія Horizontal Bass Reflex разом зі спеціально розробленими динаміками дозволяють досягти об'ємного, глибокого звуку з якісно пропрацюваними басами. А функція Volume Sync EQ регулює рівень високих і низьких частот таким чином, щоб ця якість не втрачалася на будь-якому рівні гучності синтезатора.

Під'єднуйтесь!
За допомогою бездротового адаптера CASIO WU-BT10 (продається окремо) Ви можете використовувати свій CASIO CT-S1WE як акустичну систему і слухати Ваші улюблені пісні за допомогою акустичної системи інструменту. А можете скористатися всіма перевагами мобільного додатка Music Space. Керуйте інструментом прямо з мобільного, використовуйте вбудований самовчитель, або, навіть, зробіть з улюбленого треку мінусовку за допомогою функції Cancel accompaniment. Кордонів не існує.

Грайте, де завгодно.
Сценічне піаніно CASIO CT-S1WE спроектовано таким чином, щоб бути завжди у Вас під рукою. Він неймовірно компактний і легкий у транспортуванні. А ще — спеціально передбачені фіксатори для ремінців, щоб можна було грати в будь-якому положенні, хоч стоячи.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ CASIO CT-S1WE:

- 5-октавна динамічна клавіатура
- 61 високоякісний тембр, включаючи тембри Advanced Tones і Vintage
- спеціально розроблені динаміки для об'ємного і глибокого звуку
- сумісність з додатком Music Space
- додатковий аудіо-вхід

362401

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.