Клавішник цифровий CASIO CT-S1WEC7
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Клавішник цифровий CASIO CT-S1WEC7

10 920 грн. (вкл. НДС) 10 920 грн. (без НДС)
check В наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

А що, якщо зробити дуже компактний і легкий інструмент, в якому прибрати всі функції, якими користуються дуже рідко? І вибрати з безкінечної кількості тембрів по-справжньому варті того? Адже це дозволить, які не розпиляючи свою увагу, зосередитися на найголовнішому — на музиці. Саме такий CASIO CT-S1WE!

Головне — звук!
В основі концепції лежить тон-генератор AiX, завдяки чому у Вас немає необхідності сумніватися — кожен з 61 вбудованих тембрів буде звучати максимально реалістично. Особливу увагу було приділено опрацюванню спеціальних тембрів ADVANCED TONES. Крім сучасних тембрів, Ви знайдете в CASIO CT-S1WE і вантажні звуки першої культової лінійки Casiotone 1980-их років.

Звук, що обгортає
Технологія Horizontal Bass Reflex разом зі спеціально розробленими динаміками дозволяють досягти об'ємного, глибокого звуку з якісно пропрацюваними басами. А функція Volume Sync EQ регулює рівень високих і низьких частот таким чином, щоб ця якість не втрачалася на будь-якому рівні гучності синтезатора.

Під'єднуйтесь!
За допомогою бездротового адаптера CASIO WU-BT10 (продається окремо) Ви можете використовувати свій CASIO CT-S1WE як акустичну систему і слухати Ваші улюблені пісні за допомогою акустичної системи інструменту. А можете скористатися всіма перевагами мобільного додатка Music Space. Керуйте інструментом прямо з мобільного, використовуйте вбудований самовчитель, або, навіть, зробіть з улюбленого треку мінусовку за допомогою функції Cancel accompaniment. Кордонів не існує.

Грайте, де завгодно.
Сценічне піаніно CASIO CT-S1WE спроектовано таким чином, щоб бути завжди у Вас під рукою. Він неймовірно компактний і легкий у транспортуванні. А ще — спеціально передбачені фіксатори для ремінців, щоб можна було грати в будь-якому положенні, хоч стоячи.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ CASIO CT-S1WE:

- 5-октавна динамічна клавіатура
- 61 високоякісний тембр, включаючи тембри Advanced Tones і Vintage
- спеціально розроблені динаміки для об'ємного і глибокого звуку
- сумісність з додатком Music Space
- додатковий аудіо-вхід

362401

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.