Lenco LS-300BK програвач вінілу з зовнішньою акустикою та Bluetooth
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Вініловий програвач Lenco LS-300BK

11 639 грн. (з податком) 11 639 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

У вас вдома повно вінілових платівок і ви хочете знову зануритися в унікальну атмосферу? Тоді вам сподобається програвач вінілових платівок Lenco LS-300. Це стильний ретро-пристрій, що поєднує класичний програвач вінілових платівок з сучасним інтерфейсом Bluetooth. Завдяки вбудованому підсилювачу і парі повнорозмірних динаміків, що входять в комплект, це відмінний автономний програвач для вашої колекції платівок. Він підходить особливо невибагливим користувачам: ніяких додаткових аксесуарів, просто дістали з коробки і приступайте до прослуховування.


Модель LS-300 має ремінний привід. Це напівавтоматична модель. По закінченню запису програвач відключиться автоматично, що запобігає передчасному зносу голки. Lenco LS-300 має передпідсилювач, тому ви можете просто підключити його до будь-якого підсилювача або активним колонкам. Швидкість у цій моделі - 33 і 45 об. /хв.

Наявність Bluetooth-модуля відкриває доступ до відтворення музики з телефону або планшета, якщо раптом у вас немає улюблених записів на вінілі.


Корпуси зовнішніх колонок виконані з дерева, завдяки чому звук виходить натуральним і незабарвленим. Колонки поєднуються з зовнішнім оформленням програвача і впишуться в будь-який інтер'єр.
Lenco LS-300 - це не просто програвач вінілу, а повноцінна система з комплектом АС. Ви хочете мінімум налаштувань, простоти в підключенні і використанні і при цьому якісне звучання? Lenco LS-300 - найкраще рішення.

Особливості:

- наявність 2-х зовнішніх колонок

- пасіковий привід, напівавтоматичний

- ММ-звукознімач, Audio-Technica AT3600

- вбудований фонокоректор

- Bluetooth-приймач

- габарити 155х425х345 мм

- вага 7,22 кг

A003105

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.