Lenco LS-300BK програвач вінілу з зовнішньою акустикою та Bluetooth
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lenco LS-300BK програвач вінілу з зовнішньою акустикою та Bluetooth

11 639 грн. (вкл. НДС) 11 639 грн. (без НДС)
block Нет в наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

У вас вдома повно вінілових платівок і ви хочете знову зануритися в унікальну атмосферу? Тоді вам сподобається програвач вінілових платівок Lenco LS-300. Це стильний ретро-пристрій, що поєднує класичний програвач вінілових платівок з сучасним інтерфейсом Bluetooth. Завдяки вбудованому підсилювачу і парі повнорозмірних динаміків, що входять в комплект, це відмінний автономний програвач для вашої колекції платівок. Він підходить особливо невибагливим користувачам: ніяких додаткових аксесуарів, просто дістали з коробки і приступайте до прослуховування.


Модель LS-300 має ремінний привід. Це напівавтоматична модель. По закінченню запису програвач відключиться автоматично, що запобігає передчасному зносу голки. Lenco LS-300 має передпідсилювач, тому ви можете просто підключити його до будь-якого підсилювача або активним колонкам. Швидкість у цій моделі - 33 і 45 об. /хв.

Наявність Bluetooth-модуля відкриває доступ до відтворення музики з телефону або планшета, якщо раптом у вас немає улюблених записів на вінілі.


Корпуси зовнішніх колонок виконані з дерева, завдяки чому звук виходить натуральним і незабарвленим. Колонки поєднуються з зовнішнім оформленням програвача і впишуться в будь-який інтер'єр.
Lenco LS-300 - це не просто програвач вінілу, а повноцінна система з комплектом АС. Ви хочете мінімум налаштувань, простоти в підключенні і використанні і при цьому якісне звучання? Lenco LS-300 - найкраще рішення.

Особливості:

- наявність 2-х зовнішніх колонок

- пасіковий привід, напівавтоматичний

- ММ-звукознімач, Audio-Technica AT3600

- вбудований фонокоректор

- Bluetooth-приймач

- габарити 155х425х345 мм

- вага 7,22 кг

A003105

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.