NOVATION IMPULSE 49 MIDI контролер
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-2 014 грн.

NOVATION IMPULSE 49 MIDI контролер

USB-MIDI контроллер, 49 чувствительных к скорости нажатия полувзвешенных клавиш, 8 регуляторов, барабанные пэды с подсветкой, большой графический LCD дисплей, цвет – черный
9 766 грн. (з податком) 11 780 грн. - 2 014 грн. 9 766 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

NOVATION IMPULSE 49 – це професійний USB/MIDI-контролер з безліччю додаткових контролерів. Він поєднує в собі глибоку інтеграцію програмного забезпечення, розширені можливості роботи і визнану якість Novation.

NOVATION IMPULSE 49 пропонує музикантові клавіатуру з 49 напівзваженими клавішами, чутливими до швидкості натискання і з послядотиком. Задіяна унікальна технологія High Rate Scan (HRS), яка сканує клавіатуру зі швидкістю 10 тис. раз на секунду для захоплення всіх нюансів вашого виконання. Є можливість транспонування клавіатури на 1 октаву вгору і вниз, що дозволяє отримати доступ до розширеного діапазону. Також на поверхні знаходяться 8 призначуваних ручок, 8 призначуваних фейдеров + 1 майстер-фейдер, 8 + 1 кнопок mute/solo, 8 динамічних триколірних педів RGB зі зворотним зв'язком (використовуються для запуску кліпів і ударних у ручному режимі) і кнопки арпеджиатора + тап-темпу, а також набір з 6 кнопок транспортної панелі. Є і цифровий графічний дисплей. Нарешті, зліва ви знайдете два традиційних колеса - модуляції та зміни висоти тону. Пристрій оптимізований для роботи з операційною системою Mac і ПК з підключенням по USB, для чого він оснащений портом USB-B. Живлення здійснюється тільки по шині USB. Можна підключати педалі сустейну й експресії в роз'єми Jack 6.35 мм (1/4"). MIDI-функціонал доповнено роз'ємами MIDI in і MIDI out. Нарешті, потрібно сказати про наявність замка Kensington, що стане в нагоді в разі використання контролера в публічному місці.

NOVATION IMPULSE 49 розроблений спеціально для роботи з секвенсером (DAW) Ableton Live. Підключаючи пристрій до комп'ютера і запускаючи Live або Live Lite, ви можете бути впевнені, що всі клавіші, фейдери, ручки і педи відразу ж визначаться в цьому секвенсері в найзручнішій для музиканта конфігурації. Зрозуміло, контролер є MIDI-сумісним пристроєм для інших DAW і підтримує повне перепризначення керуючих елементів: заявлена ​​інтеграція «з коробки» з секвенсерами Cubase, Cakewalk/Sonar, Logic, Pro Tools і Reason. Можлива також робота з iPad через комплект Camera Connection Kit (продається окремо).

209529

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.