IMPULSE 49
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-2 014 грн.

IMPULSE 49

USB-MIDI контроллер, 49 чувствительных к скорости нажатия полувзвешенных клавиш, 8 регуляторов, барабанные пэды с подсветкой, большой графический LCD дисплей, цвет – черный
9 766 грн. (вкл. НДС) 11 780 грн. - 2 014 грн. 9 766 грн. (без НДС)
block Нет в наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

NOVATION IMPULSE 49 – це професійний USB/MIDI-контролер з безліччю додаткових контролерів. Він поєднує в собі глибоку інтеграцію програмного забезпечення, розширені можливості роботи і визнану якість Novation.

NOVATION IMPULSE 49 пропонує музикантові клавіатуру з 49 напівзваженими клавішами, чутливими до швидкості натискання і з послядотиком. Задіяна унікальна технологія High Rate Scan (HRS), яка сканує клавіатуру зі швидкістю 10 тис. раз на секунду для захоплення всіх нюансів вашого виконання. Є можливість транспонування клавіатури на 1 октаву вгору і вниз, що дозволяє отримати доступ до розширеного діапазону. Також на поверхні знаходяться 8 призначуваних ручок, 8 призначуваних фейдеров + 1 майстер-фейдер, 8 + 1 кнопок mute/solo, 8 динамічних триколірних педів RGB зі зворотним зв'язком (використовуються для запуску кліпів і ударних у ручному режимі) і кнопки арпеджиатора + тап-темпу, а також набір з 6 кнопок транспортної панелі. Є і цифровий графічний дисплей. Нарешті, зліва ви знайдете два традиційних колеса - модуляції та зміни висоти тону. Пристрій оптимізований для роботи з операційною системою Mac і ПК з підключенням по USB, для чого він оснащений портом USB-B. Живлення здійснюється тільки по шині USB. Можна підключати педалі сустейну й експресії в роз'єми Jack 6.35 мм (1/4"). MIDI-функціонал доповнено роз'ємами MIDI in і MIDI out. Нарешті, потрібно сказати про наявність замка Kensington, що стане в нагоді в разі використання контролера в публічному місці.

NOVATION IMPULSE 49 розроблений спеціально для роботи з секвенсером (DAW) Ableton Live. Підключаючи пристрій до комп'ютера і запускаючи Live або Live Lite, ви можете бути впевнені, що всі клавіші, фейдери, ручки і педи відразу ж визначаться в цьому секвенсері в найзручнішій для музиканта конфігурації. Зрозуміло, контролер є MIDI-сумісним пристроєм для інших DAW і підтримує повне перепризначення керуючих елементів: заявлена ​​інтеграція «з коробки» з секвенсерами Cubase, Cakewalk/Sonar, Logic, Pro Tools і Reason. Можлива також робота з iPad через комплект Camera Connection Kit (продається окремо).

209529

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.