Ortofon cartridge QUINTET BRONZE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ortofon cartridge QUINTET BRONZE

33 919 грн. (з податком) 33 919 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Серія представлена ​​п'ятьма моделями, виконаними в єдиному дизайні, але відрізняються за кольором і деякими елементами конструкції. Кожна з них має індивідуальний характер звучання. Однак в цілому їх почерк відповідає концепції компанії, яка полягає в тому, щоб забезпечити максимально точне відтворення будь-якого музичного твору без фарбування.

Корпус картриджа Ortofon Quintet Bronze виконаний в бронзово-жовтому кольорі з ABSпластіка - термопластического матеріалу на основі таких мономерів, як акрилонітрил, бутадієн і стирол. Такий матеріал має стійкість до подряпин, підвищеною стійкістю до ударів і відмінно підходить для лиття під тиском. Алюмінієва основа корпусу має різьбові отвори для кріплення головки звукознімача до Шеллу тонарма.

У Ortofon Quintet Bronze використовується алмазна голка з профілем Nude Fine Line, яка здатна витягнути максимум інформації з канавки вінілового диску, включаючи верхню межу частотного діапазону. Голка такого типу також сприяє мінімізації спотворень і зменшення зносу вінілової платівки. Для намотування котушки застосовується дріт з міді OFC (99.99%), а для досягнення оптимального рівня вихідного сигналу задіяні магніти з неодиму. Завдяки невисокому опору в 5 Ом головка звукознімача стає менш чутливою до опору навантаження, що дозволяє значно розширити спектр сумісних з нею предусилителей і підвищувальних трансформаторів.

Прямолінійний дизайн, арочний виріз в передній частині корпусу для доступу до голкотримачі і досить велика відстань між поверхнею вінілової платівки і нижньою частиною картриджа допомагають виконати швидке налаштування Ortofon Quintet Bronze.
Модель здатна точно відстежувати доріжку диска, має невисокий вихід в 0,3 мВ і відмінний показник поділу каналів. Рекомендована притискна сила становить 2,3 грама.
Звук Ortofon Quintet Bronze має більш високою роздільною здатністю і детальністю в порівнянні з молодшими моделями серії. Картридж уважно ставиться до кожного елементу звучання, використовуючи неупереджений комплексний підхід до будь-якого музичного матеріалу. Класика в його виконанні подається напористо і масштабно, з точною просторової локалізацією кожного музичного інструменту. Музика будь-яких жанрів передається з високою точністю і чудовою динамікою.

1315052

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.