Ortofon cartridge QUINTET BRONZE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ortofon cartridge QUINTET BRONZE

33 919 грн. (вкл. НДС) 33 919 грн. (без НДС)
block Нет в наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Серія представлена ​​п'ятьма моделями, виконаними в єдиному дизайні, але відрізняються за кольором і деякими елементами конструкції. Кожна з них має індивідуальний характер звучання. Однак в цілому їх почерк відповідає концепції компанії, яка полягає в тому, щоб забезпечити максимально точне відтворення будь-якого музичного твору без фарбування.

Корпус картриджа Ortofon Quintet Bronze виконаний в бронзово-жовтому кольорі з ABSпластіка - термопластического матеріалу на основі таких мономерів, як акрилонітрил, бутадієн і стирол. Такий матеріал має стійкість до подряпин, підвищеною стійкістю до ударів і відмінно підходить для лиття під тиском. Алюмінієва основа корпусу має різьбові отвори для кріплення головки звукознімача до Шеллу тонарма.

У Ortofon Quintet Bronze використовується алмазна голка з профілем Nude Fine Line, яка здатна витягнути максимум інформації з канавки вінілового диску, включаючи верхню межу частотного діапазону. Голка такого типу також сприяє мінімізації спотворень і зменшення зносу вінілової платівки. Для намотування котушки застосовується дріт з міді OFC (99.99%), а для досягнення оптимального рівня вихідного сигналу задіяні магніти з неодиму. Завдяки невисокому опору в 5 Ом головка звукознімача стає менш чутливою до опору навантаження, що дозволяє значно розширити спектр сумісних з нею предусилителей і підвищувальних трансформаторів.

Прямолінійний дизайн, арочний виріз в передній частині корпусу для доступу до голкотримачі і досить велика відстань між поверхнею вінілової платівки і нижньою частиною картриджа допомагають виконати швидке налаштування Ortofon Quintet Bronze.
Модель здатна точно відстежувати доріжку диска, має невисокий вихід в 0,3 мВ і відмінний показник поділу каналів. Рекомендована притискна сила становить 2,3 грама.
Звук Ortofon Quintet Bronze має більш високою роздільною здатністю і детальністю в порівнянні з молодшими моделями серії. Картридж уважно ставиться до кожного елементу звучання, використовуючи неупереджений комплексний підхід до будь-якого музичного матеріалу. Класика в його виконанні подається напористо і масштабно, з точною просторової локалізацією кожного музичного інструменту. Музика будь-яких жанрів передається з високою точністю і чудовою динамікою.

1315052

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.