Безпровідні навушники Behringer Live Buds
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Безпровідні навушники Behringer Live Buds

Behringer LIVE BUDS безпровідні навушники
1 583 грн. (з податком) 1 583 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

LIVE BUDS – звук високої якості! LIVE BUDS забезпечують баси високої чіткості та прозорі високі частоти в надширокому динамічному діапазоні. Навушники-вкладиші LIVE BUDS мають високоефективні неодимові мікродрайвери, які забезпечують неймовірно високу роздільну здатність за ціною, яка дуже вигідна для будь-якого бюджету. Незрівнянний комфорт та ізоляція. Щоб повною мірою насолоджуватися музикою, вам потрібна чудова аудіоізоляція. Ось чому LIVE BUDS має в комплекті декілька силіконових вкладишів різних розмірів, щоб забезпечити індивідуальну посадку, що дозволить вам «закрити» зовнішній світ. Високоякісні вкладиші забезпечують максимальний комфорт, а конструкція LIVE BUDS робить їх компактними, стійкими до поту, легкими та непомітними. Справжні безпровідні навушники високої якості забезпечують широкий діапазон частот (20 Гц - 20 кГц), що, в свою чергу, забезпечує насичений глибокий бас і детальні високі частоти. Справжня бездротова технологія Bluetooth 5.0 для виняткової якості звуку з безпровідною свободою до 10 м. Звукоізоляційний дизайн із різними вушними вкладками для блокування зовнішнього шуму для детального відтворення музики. Телефон, голосові команди, гучність і музика за допомогою сенсорного керування. Надійна конструкція вкладишів забезпечує стабільність і комфорт навушників при тривалому використанні. Водозахищена конструкція ідеально підходить для занять спортом, тренувань і будь-якої активності на свіжому повітрі, для чистого задоволення від прослуховування. До 3 годин безперервної роботи від батареї, яку можна продовжити до 12 годин за допомогою вбудованого футляра для зарядки батареї. USB-кабель для зарядки в комплекті. В комплекті поставки силіконові беруші 3 розмірів для ідеальної посадки. Характеристики: - Bluetooth: .......................................................5.0. - Радіус дії: .......................................................до 10 м - Підтримка: .....................................................CODEC: SBC - Драйвер: ........................................................6 мм - Імпеданс: .......................................................16 Ом - АЧХ: ...............................................................20 - 20 000 Гц - Звуковий тиск: ...............................................92 дБ при 1 кГц (102 дБ пік) - Чутливість мікрофона: ..................................(- 42 дБ ± 3 дБ) на 1 кГц, 0 дБ = 1 В / Па - Джерело живлення: ......................................літієва акумуляторна батарея - Тривалість роботи: .......................................до 3 годин роботи (+ 9 годин через зарядний футляр)
BE-0951

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.