Безпровідні навушники Behringer Live Buds
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Безпровідні навушники Behringer Live Buds

Behringer LIVE BUDS безпровідні навушники
1 583 грн. (вкл. НДС) 1 583 грн. (без НДС)
check В наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

LIVE BUDS – звук високої якості! LIVE BUDS забезпечують баси високої чіткості та прозорі високі частоти в надширокому динамічному діапазоні. Навушники-вкладиші LIVE BUDS мають високоефективні неодимові мікродрайвери, які забезпечують неймовірно високу роздільну здатність за ціною, яка дуже вигідна для будь-якого бюджету. Незрівнянний комфорт та ізоляція. Щоб повною мірою насолоджуватися музикою, вам потрібна чудова аудіоізоляція. Ось чому LIVE BUDS має в комплекті декілька силіконових вкладишів різних розмірів, щоб забезпечити індивідуальну посадку, що дозволить вам «закрити» зовнішній світ. Високоякісні вкладиші забезпечують максимальний комфорт, а конструкція LIVE BUDS робить їх компактними, стійкими до поту, легкими та непомітними. Справжні безпровідні навушники високої якості забезпечують широкий діапазон частот (20 Гц - 20 кГц), що, в свою чергу, забезпечує насичений глибокий бас і детальні високі частоти. Справжня бездротова технологія Bluetooth 5.0 для виняткової якості звуку з безпровідною свободою до 10 м. Звукоізоляційний дизайн із різними вушними вкладками для блокування зовнішнього шуму для детального відтворення музики. Телефон, голосові команди, гучність і музика за допомогою сенсорного керування. Надійна конструкція вкладишів забезпечує стабільність і комфорт навушників при тривалому використанні. Водозахищена конструкція ідеально підходить для занять спортом, тренувань і будь-якої активності на свіжому повітрі, для чистого задоволення від прослуховування. До 3 годин безперервної роботи від батареї, яку можна продовжити до 12 годин за допомогою вбудованого футляра для зарядки батареї. USB-кабель для зарядки в комплекті. В комплекті поставки силіконові беруші 3 розмірів для ідеальної посадки. Характеристики: - Bluetooth: .......................................................5.0. - Радіус дії: .......................................................до 10 м - Підтримка: .....................................................CODEC: SBC - Драйвер: ........................................................6 мм - Імпеданс: .......................................................16 Ом - АЧХ: ...............................................................20 - 20 000 Гц - Звуковий тиск: ...............................................92 дБ при 1 кГц (102 дБ пік) - Чутливість мікрофона: ..................................(- 42 дБ ± 3 дБ) на 1 кГц, 0 дБ = 1 В / Па - Джерело живлення: ......................................літієва акумуляторна батарея - Тривалість роботи: .......................................до 3 годин роботи (+ 9 годин через зарядний футляр)
BE-0951

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.