FOCUSRITE Scarlett 8i6 3rd Gen Аудіоінтерфейс
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-2 400 грн.

FOCUSRITE Scarlett 8i6 3rd Gen Аудіоінтерфейс

Аудиоинтерфейс USB 2.0, 8 входов/4 выхода, 24 бит/192 кГц, MIDI, в комплекте: USB кабель (Type C to A) and Ableton Live Lite, Pro Tools First, Focusrite Red 2 & Red 3 Plug-in Suite, Softube Time & Tone Bundle.
14 000 грн. (з податком) 16 400 грн. - 2 400 грн. 14 000 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Основні особливості аудіоінтерфейсу FOCUSRITE Scarlett 8i6 3rd gen: Шість балансних лінійних входів для підключення синтезатора або іншого джерела сигналу; Чотири балансних виходи для моніторингу і відправки ефектів; Два найкращих мікрофонних передпідсилювачів Scarlett з функцією Air для запису вокалу; Два інструментальних входи з великим запасом хедрума для підключення гітари або бас-гітари; Loopback для захоплення стереофонічної передачі без кабелів, що полегшує завдання подкастингу, стрімінгу і семплювання.

Завдяки багаторічному досвіду, FOCUSRITE Scarlett 8i6 3rd gen забезпечує звук студійної якості для безлічі інструментів і музичного обладнання. Аудіоінтерфейс, з двома мікрофонними передпідсилювачами, лінійними входами/виходами і MIDI, надає все необхідне для роботи. Підключись і записуй – будь-які інструменти, в будь-який час. З двома підсилювачами 3-го покоління, шістьма лінійними входами і чотирма балансними виходами – для синтезаторів, драм-машин і луперів – FOCUSRITE Scarlett 8i6 3rd gen готовий до запису, де б ви не знаходилися. Витрачайте більше часу на творчість і менше на підключення.

Компанія FOCUSRITE займається створенням мікрофонних передпідсилювачів протягом 30 років, і преампи третього покоління – найкращі з них. Перетворювачі 24-біт/192 кГц забезпечують чіткість і деталізацію запису. А функція Air "вдихає життя" у ваш вокал, додаючи унікальні першокласні деталі.

За допомогою програми Focusrite Control здійснюється повний контроль і управління всіма функціями аудіоінтерфейсу і налаштування маршрутизації каналів.

Аудіоінтерфейс постачається з усім необхідним для початку роботи програмним забезпеченням: Ableton Live Lite і Pro Tools First Focusrite Creative Pack; Softube's Time and Tone Bundle; Focusrite's Red Plug-in Suite; Focusrite Plug-in Collective; одним з чотирьох на вибір XLN Audio's Addictive Keys.

Крім того, Focusrite уклав партнерську угоду зі Splice, щоб надати власникам аудіоінтерфейсів 3-го покоління безкоштовну 3-місячну підписку Splice Sounds при створенні нового облікового запису. Splice Sounds містить мільйони високоякісних ван-шотів, лупів і пресетів, які щодня оновлюються.

228807

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.