Scarlett 8i6 3rd Gen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-2 400 грн.

Scarlett 8i6 3rd Gen

Аудиоинтерфейс USB 2.0, 8 входов/4 выхода, 24 бит/192 кГц, MIDI, в комплекте: USB кабель (Type C to A) and Ableton Live Lite, Pro Tools First, Focusrite Red 2 & Red 3 Plug-in Suite, Softube Time & Tone Bundle.
14 000 грн. (вкл. НДС) 16 400 грн. - 2 400 грн. 14 000 грн. (без НДС)
check В наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Основні особливості аудіоінтерфейсу FOCUSRITE Scarlett 8i6 3rd gen: Шість балансних лінійних входів для підключення синтезатора або іншого джерела сигналу; Чотири балансних виходи для моніторингу і відправки ефектів; Два найкращих мікрофонних передпідсилювачів Scarlett з функцією Air для запису вокалу; Два інструментальних входи з великим запасом хедрума для підключення гітари або бас-гітари; Loopback для захоплення стереофонічної передачі без кабелів, що полегшує завдання подкастингу, стрімінгу і семплювання.

Завдяки багаторічному досвіду, FOCUSRITE Scarlett 8i6 3rd gen забезпечує звук студійної якості для безлічі інструментів і музичного обладнання. Аудіоінтерфейс, з двома мікрофонними передпідсилювачами, лінійними входами/виходами і MIDI, надає все необхідне для роботи. Підключись і записуй – будь-які інструменти, в будь-який час. З двома підсилювачами 3-го покоління, шістьма лінійними входами і чотирма балансними виходами – для синтезаторів, драм-машин і луперів – FOCUSRITE Scarlett 8i6 3rd gen готовий до запису, де б ви не знаходилися. Витрачайте більше часу на творчість і менше на підключення.

Компанія FOCUSRITE займається створенням мікрофонних передпідсилювачів протягом 30 років, і преампи третього покоління – найкращі з них. Перетворювачі 24-біт/192 кГц забезпечують чіткість і деталізацію запису. А функція Air "вдихає життя" у ваш вокал, додаючи унікальні першокласні деталі.

За допомогою програми Focusrite Control здійснюється повний контроль і управління всіма функціями аудіоінтерфейсу і налаштування маршрутизації каналів.

Аудіоінтерфейс постачається з усім необхідним для початку роботи програмним забезпеченням: Ableton Live Lite і Pro Tools First Focusrite Creative Pack; Softube's Time and Tone Bundle; Focusrite's Red Plug-in Suite; Focusrite Plug-in Collective; одним з чотирьох на вибір XLN Audio's Addictive Keys.

Крім того, Focusrite уклав партнерську угоду зі Splice, щоб надати власникам аудіоінтерфейсів 3-го покоління безкоштовну 3-місячну підписку Splice Sounds при створенні нового облікового запису. Splice Sounds містить мільйони високоякісних ван-шотів, лупів і пресетів, які щодня оновлюються.

228807

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.