AudioQuest Pair 2.5m Robin Hood Zero Full-Range BAN/S
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

AudioQuest Pair 2.5m Robin Hood Zero Full-Range BAN/S

90 259 грн. (з податком) 90 259 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Тісно пов'язаний з нашої революційної серією Mythical Creature, серія Folk Hero, що складається з двох моделей - Robin Hood і William
Tell - доступна з провідниками Solid Perfect-Surface Copper + або Solid Perfect-Surface Silver. У той час як Міфічні Істоти представляють собою тотальну атаку на стан кабельного мистецтва, Народні Герої використовують всі ті ж технології з меншою кількістю провідників.

Грунтуючись на міцній основі перевірених часом технологій AudioQuest, команда розробників Гарту Пауелла і Білла Лоу спеціально зосередилася на вирішенні однієї з найбільш неприємних проблем, що виникають при проектуванні кабелю динаміка: невідповідність між опором джерела підсилювача і опором навантаження динаміка. За рахунок виключення характеристичного імпедансу кабелю динаміка (технологія ZERO) стиснення струму і спотворення перехідного процесу сигнал / ток значно зменшуються. Результатом є динамічний контраст, перехідна характеристика і басовий шум, які, здавалося б, відтворюються без зусиль, тому що кабель не створює електричних перешкод для музики.

Як і кабелі більшого діаметру з серії «Міфічні істоти», Вільгельм Телль і Робін Гудможет використовуватися одним з двох способів: або з використанням моделі ZERO для повного діапазону, або з використанням моделі ZERO в поєднанні зі спеціальним кабелем BASS як повністю оптимізованого комбінованого кабелю BiWire . Як і їхні більші брати і сестри, Вільям Телль і Робін Гуд також використовують нашу запатентовану технологію придушення синфазних перешкод. Поряд з Mythical Creatures ці новітні акустичні кабелі AudioQuest значно перевершують попередні технології в управлінні та відведення радіочастотного шуму.

Характеристики:

Матеріал провідника: Мідь
Матеріал покриття роз'єму: Срібний
Форма кабелю: круглий
Тип обробки: Full-Range
Тип оконцовкі: Banana-Banana
Екранування: є
Перетин провідника, кв. мм: 1.55
Довжина кабелю: 2,5 м.

ROBHOODZFR2.5BAN

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.