AudioQuest Pair 2.5m Robin Hood Zero Full-Range BAN/S
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

AudioQuest Pair 2.5m Robin Hood Zero Full-Range BAN/S

90 259 грн. (вкл. НДС) 90 259 грн. (без НДС)
block Нет в наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Тісно пов'язаний з нашої революційної серією Mythical Creature, серія Folk Hero, що складається з двох моделей - Robin Hood і William
Tell - доступна з провідниками Solid Perfect-Surface Copper + або Solid Perfect-Surface Silver. У той час як Міфічні Істоти представляють собою тотальну атаку на стан кабельного мистецтва, Народні Герої використовують всі ті ж технології з меншою кількістю провідників.

Грунтуючись на міцній основі перевірених часом технологій AudioQuest, команда розробників Гарту Пауелла і Білла Лоу спеціально зосередилася на вирішенні однієї з найбільш неприємних проблем, що виникають при проектуванні кабелю динаміка: невідповідність між опором джерела підсилювача і опором навантаження динаміка. За рахунок виключення характеристичного імпедансу кабелю динаміка (технологія ZERO) стиснення струму і спотворення перехідного процесу сигнал / ток значно зменшуються. Результатом є динамічний контраст, перехідна характеристика і басовий шум, які, здавалося б, відтворюються без зусиль, тому що кабель не створює електричних перешкод для музики.

Як і кабелі більшого діаметру з серії «Міфічні істоти», Вільгельм Телль і Робін Гудможет використовуватися одним з двох способів: або з використанням моделі ZERO для повного діапазону, або з використанням моделі ZERO в поєднанні зі спеціальним кабелем BASS як повністю оптимізованого комбінованого кабелю BiWire . Як і їхні більші брати і сестри, Вільям Телль і Робін Гуд також використовують нашу запатентовану технологію придушення синфазних перешкод. Поряд з Mythical Creatures ці новітні акустичні кабелі AudioQuest значно перевершують попередні технології в управлінні та відведення радіочастотного шуму.

Характеристики:

Матеріал провідника: Мідь
Матеріал покриття роз'єму: Срібний
Форма кабелю: круглий
Тип обробки: Full-Range
Тип оконцовкі: Banana-Banana
Екранування: є
Перетин провідника, кв. мм: 1.55
Довжина кабелю: 2,5 м.

ROBHOODZFR2.5BAN

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.