ESP E-II ARROW NT (Snow White) Електрогітара (Arrow NT SW)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ESP E-II ARROW NT (Snow White) Електрогітара (Arrow NT SW)

87 922 грн. (з податком) 87 922 грн. (без податку)
check в магазине

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

E-II Standard Series - інструменти, розроблені та виготовлені досвідченими японськими майстрами ESP, котрі вклали всю свою душу і майстерність у створення кращих гітар і бас-гітар. Майже 40 років досвіду виготовлення одних з кращих гітар у світі, перевірена часом якість, ергономічність, увага до деталей, приголомшливе звучання - всі ці якості, притаманні продукції ESP, знайшли своє відображення в нових моделях E-II Standard Series

 

Агресивна витонченість

Абсолютно унікальна в своєму агресивно-різкому дизайні, Arrow - гітара створена для того, щоб ваш виступ не залишився непоміченим. Також як і всі інструменти серії E-II, Arrow виготовлена ​​вручну на фабриці ESP в Японії. А завдяки  звукознімачам EMG, ця гітара звучить так само потужно і агресивно, як і виглядає.

Корпус з вільхи

Вільха характеризується добре збалансованим чистим звучанням з багатим середнім діапазоном. Дуже поширена деревина для виготовлення корпусу електрогітар.

Наскрізний гриф

Наскрізний гриф забезпечує кращу віддачу і значно збільшує сустейн.

Звукознімачі EMG 81 і 85

Будучи одним з найпопулярніших звукознімачів EMG , саме 81-ий почав революцію в гітарному звучанні. Використовуючи потужні керамічні магніти і котушки з вузькою апертурою, звучання EMG 81 створювалося для отримання неймовірної інтенсивності і гострого, як бритва, звучання з великою кількістю верхів. Традиційно використовується в бриджевій позиції, цей хамбакер легко "проріже" навіть самий насичений мікс.

 

85-ий - один з перших звукознімачів компанії EMG, і по конструкції він являє собою трохи більш складну і округлу по звуку модифікацію знаменитого EMG 81. Завдяки котушці з вузькою апертурою і магніту Alnico V, EMG 85 вийшов дуже потужним, універсальним гітарним датчиком з винятковим тембром. Магніти Alnico V в цій моделі забезпечують потужне "гарчання" та гладке лід звучання, дозволяючи грати все, від блюзу до екстремального металу.

Бридж Gotoh Tune-o-Matic

Оригінальний бридж Gotoh типу Tune-o-Matic з конструкцією"струни крізь корпус" забезпечує оптимальну передачу вібрації від струн на корпус і гриф та створює максимально тривалий сустейн.

Замкові (локові) кілки Gotoh

Японська фурнітура Gotoh використовується при виготовленні висококласних інструментів вже багато років, зарекомендувавши себе високою якістю виготовлення і хорошою функціональністю. Оригінальна замкова (локова) кілкова система Gotoh Magnum Lock дозволяє зафіксувати струну без  ризику її псування та зісковзування.



38700

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.