ESP E-II ARROW NT (Snow White) Електрогітара (Arrow NT SW)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ESP E-II ARROW NT (Snow White) Електрогітара (Arrow NT SW)

87 922 грн. (вкл. НДС) 87 922 грн. (без НДС)
check В наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

E-II Standard Series - інструменти, розроблені та виготовлені досвідченими японськими майстрами ESP, котрі вклали всю свою душу і майстерність у створення кращих гітар і бас-гітар. Майже 40 років досвіду виготовлення одних з кращих гітар у світі, перевірена часом якість, ергономічність, увага до деталей, приголомшливе звучання - всі ці якості, притаманні продукції ESP, знайшли своє відображення в нових моделях E-II Standard Series

 

Агресивна витонченість

Абсолютно унікальна в своєму агресивно-різкому дизайні, Arrow - гітара створена для того, щоб ваш виступ не залишився непоміченим. Також як і всі інструменти серії E-II, Arrow виготовлена ​​вручну на фабриці ESP в Японії. А завдяки  звукознімачам EMG, ця гітара звучить так само потужно і агресивно, як і виглядає.

Корпус з вільхи

Вільха характеризується добре збалансованим чистим звучанням з багатим середнім діапазоном. Дуже поширена деревина для виготовлення корпусу електрогітар.

Наскрізний гриф

Наскрізний гриф забезпечує кращу віддачу і значно збільшує сустейн.

Звукознімачі EMG 81 і 85

Будучи одним з найпопулярніших звукознімачів EMG , саме 81-ий почав революцію в гітарному звучанні. Використовуючи потужні керамічні магніти і котушки з вузькою апертурою, звучання EMG 81 створювалося для отримання неймовірної інтенсивності і гострого, як бритва, звучання з великою кількістю верхів. Традиційно використовується в бриджевій позиції, цей хамбакер легко "проріже" навіть самий насичений мікс.

 

85-ий - один з перших звукознімачів компанії EMG, і по конструкції він являє собою трохи більш складну і округлу по звуку модифікацію знаменитого EMG 81. Завдяки котушці з вузькою апертурою і магніту Alnico V, EMG 85 вийшов дуже потужним, універсальним гітарним датчиком з винятковим тембром. Магніти Alnico V в цій моделі забезпечують потужне "гарчання" та гладке лід звучання, дозволяючи грати все, від блюзу до екстремального металу.

Бридж Gotoh Tune-o-Matic

Оригінальний бридж Gotoh типу Tune-o-Matic з конструкцією"струни крізь корпус" забезпечує оптимальну передачу вібрації від струн на корпус і гриф та створює максимально тривалий сустейн.

Замкові (локові) кілки Gotoh

Японська фурнітура Gotoh використовується при виготовленні висококласних інструментів вже багато років, зарекомендувавши себе високою якістю виготовлення і хорошою функціональністю. Оригінальна замкова (локова) кілкова система Gotoh Magnum Lock дозволяє зафіксувати струну без  ризику її псування та зісковзування.



38700

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.