CORT MBM-1 Matthew Bellamy Signature (Satin Black) Електрогітара підписна модель Matthew Bellamy Muse (MBM1 SBLK)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

CORT MBM-1 Matthew Bellamy Signature (Satin Black) Електрогітара підписна модель Matthew Bellamy Muse (MBM1 SBLK)

24 420 грн. (з податком) 24 420 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Х'ю Менсон (Hugh Manson) займається виготовленням топових гітар вже більше 30 років і заслужив неабияку репутацію в гітарній спільноті. Інструменти Manson поєднують традиційно високу якість виготовлення та інноваційність і використовуються безліччю всесвітньо відомих зірок рок-н-ролу, включаючи Джона Пола Джонса (John Paul Jones) з Led Zeppelin і Метью Белламі (Matthew Bellamy) з Muse. Компанія Cort вже не перший рік співпрацює з Х'ю Менсоном, створивши чудові інструменти Classic TC і M-Jet, засновані на популярному дизайні Manson Guitar Works, що дає новий погляд на класичні вінтажні форми корпусу гітари. І все це разом називається MS Series.

 

Компанія Cort об'єднала зусилля з Метом Белламі (Matthew Bellamy), гітаристом і фронтменом рок-групи Muse, і Manson Guitar Works, щоб розробити абсолютно нову підписну модель електрогітари, виготовлену в точній відповідності з побажаннями та уподобаннями Метью. Результат цієї роботи - відмінна рок-гітара з "великим" і повнозвучним тембром і надійністю скелі, і все це за ціною, доступною будь-якому гітаристу! Цю приголомшливу модель оснащено спеціально розробленими звукознімачами від Manson і killswitch кнопкою, щоб створювати унікальні тональні текстури.

Manson Guitar Works®

Компанія Manson Guitar Works виготовляє гітари за індивідуальними замовленнями вже 30+ років і славиться поєднанням високої якості виготовлення та інноваційністю. Плідна співпраця компанії Manson і Меттью Белламі триває вже понад два десятиліття.

Хамбакери Manson®

Модель MBM-1 обладнана звукознімачами, розробленими компанією Manson Guitar Works спеціально для цієї гітари. Повнозвучні хамбакери, встановлені на цій моделі в позиціях біля грифу і біля бриджу, повністю відповідають конфігурації декількох сценічних і студійних інструментів, які використовує Метью Белламі.

Просте і зручне управління

Зручне і просте управління MBM-1 дозволяє гітаристу зосередитися на музиці, а не на обертанні ручок або нервовому пошуку потрібного положення перемикача. Один регулятор гучності, один регулятор тону і перевірений часом 3-позиційний перемикач - ось рецепт інструменту, що звучить дійсно універсально.

Killswitch кнопка

Електрогітара MBM-1 обладнана спеціальною killswitch кнопкою, що дозволяє миттєво заглушити звучання інструменту, розширюючи вашу творчу палітру прийомів звуковидобуття.

Замкові кілки

Фірмові замкові кілки Cort чудово тримають стрій, навіть при активному використанні інструменту і помітно спрощують процедуру заміни струн.

Профіль грифу Soft V

Профіль грифу на гітарах Manson отримав безліч хвалебних відгуків і уподобаний гітаристами усього світу. Для максимального комфорту музиканта, нова MBM-1 отримала гриф з профілем Manson soft V і матовим покриттям.

Ергономічний профіль корпусу

Дизайн корпусу електрогітар серії MS був розроблений особисто Хью Менсоном, з його характерною увагою до кожної деталі інструменту. Легкий скіс верхньої деки для зручності правої руки і елегантності, виріз на задній стороні для максимального комфорту при грі стоячи - саме з таких дрібниць і складається ідеальний інструмент для виступів.

Зручний доступ до анкера

Зручний доступ до анкерного стержня дозволяє гітаристу швидко і легко налаштувати комфортний для себе прогин грифу, без необхідності пошуку викрутки і шестигранних ключів.

 



38048

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.