CORT MBM-1 Matthew Bellamy Signature (Satin Black) Електрогітара підписна модель Matthew Bellamy Muse (MBM1 SBLK)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

CORT MBM-1 Matthew Bellamy Signature (Satin Black) Електрогітара підписна модель Matthew Bellamy Muse (MBM1 SBLK)

24 420 грн. (вкл. НДС) 24 420 грн. (без НДС)
block Нет в наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Х'ю Менсон (Hugh Manson) займається виготовленням топових гітар вже більше 30 років і заслужив неабияку репутацію в гітарній спільноті. Інструменти Manson поєднують традиційно високу якість виготовлення та інноваційність і використовуються безліччю всесвітньо відомих зірок рок-н-ролу, включаючи Джона Пола Джонса (John Paul Jones) з Led Zeppelin і Метью Белламі (Matthew Bellamy) з Muse. Компанія Cort вже не перший рік співпрацює з Х'ю Менсоном, створивши чудові інструменти Classic TC і M-Jet, засновані на популярному дизайні Manson Guitar Works, що дає новий погляд на класичні вінтажні форми корпусу гітари. І все це разом називається MS Series.

 

Компанія Cort об'єднала зусилля з Метом Белламі (Matthew Bellamy), гітаристом і фронтменом рок-групи Muse, і Manson Guitar Works, щоб розробити абсолютно нову підписну модель електрогітари, виготовлену в точній відповідності з побажаннями та уподобаннями Метью. Результат цієї роботи - відмінна рок-гітара з "великим" і повнозвучним тембром і надійністю скелі, і все це за ціною, доступною будь-якому гітаристу! Цю приголомшливу модель оснащено спеціально розробленими звукознімачами від Manson і killswitch кнопкою, щоб створювати унікальні тональні текстури.

Manson Guitar Works®

Компанія Manson Guitar Works виготовляє гітари за індивідуальними замовленнями вже 30+ років і славиться поєднанням високої якості виготовлення та інноваційністю. Плідна співпраця компанії Manson і Меттью Белламі триває вже понад два десятиліття.

Хамбакери Manson®

Модель MBM-1 обладнана звукознімачами, розробленими компанією Manson Guitar Works спеціально для цієї гітари. Повнозвучні хамбакери, встановлені на цій моделі в позиціях біля грифу і біля бриджу, повністю відповідають конфігурації декількох сценічних і студійних інструментів, які використовує Метью Белламі.

Просте і зручне управління

Зручне і просте управління MBM-1 дозволяє гітаристу зосередитися на музиці, а не на обертанні ручок або нервовому пошуку потрібного положення перемикача. Один регулятор гучності, один регулятор тону і перевірений часом 3-позиційний перемикач - ось рецепт інструменту, що звучить дійсно універсально.

Killswitch кнопка

Електрогітара MBM-1 обладнана спеціальною killswitch кнопкою, що дозволяє миттєво заглушити звучання інструменту, розширюючи вашу творчу палітру прийомів звуковидобуття.

Замкові кілки

Фірмові замкові кілки Cort чудово тримають стрій, навіть при активному використанні інструменту і помітно спрощують процедуру заміни струн.

Профіль грифу Soft V

Профіль грифу на гітарах Manson отримав безліч хвалебних відгуків і уподобаний гітаристами усього світу. Для максимального комфорту музиканта, нова MBM-1 отримала гриф з профілем Manson soft V і матовим покриттям.

Ергономічний профіль корпусу

Дизайн корпусу електрогітар серії MS був розроблений особисто Хью Менсоном, з його характерною увагою до кожної деталі інструменту. Легкий скіс верхньої деки для зручності правої руки і елегантності, виріз на задній стороні для максимального комфорту при грі стоячи - саме з таких дрібниць і складається ідеальний інструмент для виступів.

Зручний доступ до анкера

Зручний доступ до анкерного стержня дозволяє гітаристу швидко і легко налаштувати комфортний для себе прогин грифу, без необхідності пошуку викрутки і шестигранних ключів.

 



38048

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.