TAKAMINE GN20CE NS Гітара електроакустична
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

TAKAMINE GN20CE NS Гітара електроакустична

Электроакустическая гитара, 6 струн, форма – Nex (уменьшненный Jumbo), топ – цельный кедр, нижняя дека и обечайка – махагони, гриф – махагони/овангкол, звукосниматель – TP-4TD, цвет – натуральный
18 240 грн. (з податком) 18 240 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Електроакустична гітара TAKAMINE GN20CE NS комбінує компактну форму корпусу NEX від Takamine з об'ємним звучанням і цілісний топ з фірмовою електронікою, щоб надати інструмент, який не тільки добре звучить, але і красиво виглядає.

Для тих, хто шукає незвичайний звук, GN20CE NS поєднує верхню деку з цілісного кедра та нижню деку з обичайкою з махагоні для теплого, деталізованого тону, який прекрасно підходить для широкого діапазону музичних стилів. Тонкий гриф із махагоні з сатиновим покриттям і 12-дюймова накладка з овангкола забезпечують відмінне відчуття й ігрові можливості, а вбудована система передпідсилення Takamine TP-4TD надає тюнер з 3-смуговим еквалайзером і регулятором гейна для чудової роботи з підсилювачем і універсальності.

Інші приголомшливі особливості електроакустичної гітари TAKAMINE GN20CE NS включають верхній і розщеплений нижній поріжки з синтетичної кістки, голову грифа з овангкола, інкрустацію у вигляді точок з перламутру, хромовані литі кілки й елегантне сатинове покриття натурального кольору.

K230727

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.