GN20CE NS
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

GN20CE NS

Электроакустическая гитара, 6 струн, форма – Nex (уменьшненный Jumbo), топ – цельный кедр, нижняя дека и обечайка – махагони, гриф – махагони/овангкол, звукосниматель – TP-4TD, цвет – натуральный
18 240 грн. (вкл. НДС) 18 240 грн. (без НДС)
check В наличии

ВНИМАНИЕ!

Перед оплатой уточняйте цену и фактическое наличие 

(068)362-62-80

Електроакустична гітара TAKAMINE GN20CE NS комбінує компактну форму корпусу NEX від Takamine з об'ємним звучанням і цілісний топ з фірмовою електронікою, щоб надати інструмент, який не тільки добре звучить, але і красиво виглядає.

Для тих, хто шукає незвичайний звук, GN20CE NS поєднує верхню деку з цілісного кедра та нижню деку з обичайкою з махагоні для теплого, деталізованого тону, який прекрасно підходить для широкого діапазону музичних стилів. Тонкий гриф із махагоні з сатиновим покриттям і 12-дюймова накладка з овангкола забезпечують відмінне відчуття й ігрові можливості, а вбудована система передпідсилення Takamine TP-4TD надає тюнер з 3-смуговим еквалайзером і регулятором гейна для чудової роботи з підсилювачем і універсальності.

Інші приголомшливі особливості електроакустичної гітари TAKAMINE GN20CE NS включають верхній і розщеплений нижній поріжки з синтетичної кістки, голову грифа з овангкола, інкрустацію у вигляді точок з перламутру, хромовані литі кілки й елегантне сатинове покриття натурального кольору.

K230727

На все товары, включающие в себя электронные и механические компоненты, мы предоставляем гарантию. Гарантийный срок (от 6 до 24 месяцев) указано в подробном описании товара.

Согласно закону «О защите прав потребителя» обмен или возврат товара возможен в течение первых 14 дней после покупки. Исключения составляют расходные материалы, струны, светофильтры, вакуумные лампы для гитарных усилителей, лампы накаливания для световых приборов, средства по уходу, товары, так или иначе связанные с гигиеной (губные гармоники, мундштуки и т.п.)

На LED излучатели и лазерные диоды для световых приборов, аккумуляторные батареи гарантия составляет 3 месяца.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.