Світлодіодний прожектор Френеля (Fresnel) EUROLITE LED THA-100F MK3
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Світлодіодний прожектор Френеля (Fresnel) EUROLITE LED THA-100F MK3

Eurolite LED THA-100F MK3 Theater-Spot Прожектор (лінза Френеля), теплий білий світлодіод 100 Вт, CRI >90, тихий, DMX
33 074 грн. (з податком) 33 074 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

EUROLITE LED THA-100F MK3

THA 100F була однією з перших моделей Eurolite, випущених у 2013 році зі світлодіодними лінзами Френеля. З версією MK3 Eurolite зараз запускає «модернізовану» версію. Порівняно з попередніми варіантами дещо змінилося: насамперед, так званий індекс передачі кольору. Це вказує на те, наскільки природно біле світло відтворює кольори освітлених об’єктів і, таким чином, говорить про якість світла. Класичний THA 100F мав тут значення 76 - більше було неможливо зі світлодіодами в той час. Версія MK2 з’явилася як оновлення і досягла вже дуже хорошого значення 94. Версія MK3 тепер навіть досягає чудового значення 96. ЯСКРАВІШЕ, ДАЛІ, ТИШЕ Інша подальша розробка: світлодіод, який використовується зараз, не тільки має кращий білий колір, але й значно ефективніший. Яскравість зросла вдвічі в порівнянні з попередньою версією. Фара також отримала трохи більший і міцніший корпус, кронштейн і його гвинти стали більш стабільними, а фару тепер також можна затемнювати безпосередньо на корпусі за допомогою поворотного потенціометра. Додатковий простір, отриманий таким чином, також розширив діапазон масштабування до 8°–55°. Масштабування регулюється за допомогою великого поворотного регулятора в області задньої фари, який приводить у дію черв’ячну передачу. Більший корпус має ще одну вирішальну перевагу: ефективніше охолодження світлодіода. В результаті фара стала ще тихішою, тому її можна використовувати в дуже чутливих до шуму середовищах. Для фільмів і телепродукції цікаво, що частота широтно-імпульсної модуляції може бути збільшена в кілька кроків від 1200 Гц до 25 000 Гц. Різноманітні криві диммеру та симуляція диммування галогенної лампи з можливістю перемикання не залишають бажати кращого. На підключеннях також не економили; Триконтактні та п’ятиконтактні роз’єми DMX, а також вхід і вихід P-Con для живлення можна знайти на прожекторі. Користуватися бездротовим DMX також дуже просто: прожектор має USB-роз’єм, до якого можна під’єднати відповідний приймач для QuickDMX або для систем Wireless Solution/Lumen Radio. Прожектор Френеля (Fresnel), 100 Вт теплий білий світлодіод, CRI >90, тихий, DMX Змінна частота ШІМ (широтно-імпульсна модуляція) Електронний диммер Регульовані різні криві диммера Мережевий вхід і мережевий вихід для легкого підключення до 8 пристроїв 1 потужний світлодіод 100 Вт COB (chip-on-board) теплий білий (WW) в 1; Працює режим 3 CH DMX Пристрій охолоджується малошумними вентиляторами Можливість автономного керування; DMX; QuickDMX через USB (опція); W-DMX через бездротове рішення через USB (опціонально); CRMX від LumenRadio через USB (опціонально) Вже попередньо запрограмований на Light Captain без мерехтіння Ефект: стробоскопічний ефект З кутом променя 8° - 55° Дуже високий індекс передачі кольору (CRI) З монтажним кронштейном РК-екран обсяг поставки 1 х прожектор, 1 х посібник користувача, 1 х шнур живлення/шнур живлення, 1 х обмежувач крил, 1 х рамка фільтра
EL-0181

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.