DUNLOP CRYBABY Q MINI 535Q AUTO-RETURN WAH педаль wah міні (CBM535AR)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

DUNLOP CRYBABY Q MINI 535Q AUTO-RETURN WAH педаль wah міні (CBM535AR)

7 919 грн. (з податком) 7 919 грн. (без податку)
check в магазине

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Динамічна універсальність і компактність Cry Baby Mini 535Q Wah з ультимативним модом для зручності живих виступів - перемиканням з автоповерненням

За допомогою всього чотирьох елементів управління ви можете радикально змінити голос вашого інструменту за допомогою швидких і простих налаштувань, щоб він відповідав звуку і атмосфері іншої частини вашого сетапу. По-перше, Range Selector дозволяє вам вибирати з чотирьох найпопулярніших діапазонів свіпу, від теплих і вантажних до сучасних і агресивних. Потім регулятор Q дозволяє формувати відгук ефекту вау від вузької смуги пропускання, яка підкреслює верхні гармоніки, до широкої смуги пропускання, яка підкреслює нижні гармоніки. Нарешті, ручка гучності і перемикач Boost дозволяють вам виділити Cry Baby в міксі, коли настає час для гучного соло. Зручний світлодіодний індикатор дозволяє дізнатися, чи активовано бустер.

 

Завдяки переключенню з автоповерненням, для додавання цього чарівного виразу Cry Baby всюди, де вам потрібно, достатньо просто натиснути носком на педаль, щоб включити ефект, і опустити, щоб відключити його. Просто натискайте, збуджуйте свою аудиторію і відпускайте педаль, щоб дати їм видихнути.

 

Як і CBM535Q, ця педаль вдвічі менше стандартної Cry Baby Wah, а всередині оснащена легендарним червоним індуктором Fasel®. Якщо ви хочете заощадити місце, зберігши при цьому повний контроль над звуком Cry Baby Wah, ця педаль повинна бути у вас на педалборді.





38771
Характеристики
Гарантія
12 місяців
Виробництво
США
Управління
Включення/вимикання ефекту з автовозврата, 4-позиційний перемикач, регулятор Q, регулятор гучності, перемикач Boost
Ефекти
Wah-wah
Живлення
Адаптер Dunlop ECB003 (опція)

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.