Гітарний ефект DUNLOP CRY BABY DAREDEVIL FUZZ WAH
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Гітарний ефект DUNLOP CRY BABY DAREDEVIL FUZZ WAH

10 119 грн. (з податком) 10 119 грн. (без податку)
check в магазине

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Cry Baby Daredevil Fuzz Wah поєднує в собі виразний голос модифікованої Cry Baby Wah з схемою фузза, що настроюється, для повної палітри сирих і агресивних тонів

Народження цієї педалі зобов'язане любов'ю Джонні Уотора - власника бренду Daredevil - до класичних вінтажних схем і бажанням створювати нові сміливі звуки. Натхненний своїми гітарними героями, що використовують wah wah, Джонні протягом кількох років доопрацьовував цю схему, створюючи її для друзів та товаришів по групі, перш ніж представити її Dunlop для розгляду як новий додаток до лінійки.

Результатом співпраці стала Cry Baby Daredevil Fuzz Wah,

і в справжньому дусі Daredevil вона прямолінійна і відверто брудна. Єдиний зовнішній елемент керування – потужний перемикач, який включає та вимикає фузз. Знявши нижню пластину, ви виявите ще два елементи керування: один для встановлення рівня виходу при увімкненому фуззі, а інший для вибору бажаного рівня фузза. Для лід тону збільште як вихід, так і посилення - за один крок ви готові до армагеддону! Ця фузз-вау наповнена вбивчими олдскульними тонами і достатньою потужністю, щоб розірвати на шматки всі поблизу!

Все це поставляється у спеціальному корпусі з вінтажною рифленою основою, полірованою алюмінієвою педаллю та протектором індивідуального дизайну. Кожна з них зібрана вручну з використанням компонентів навісного монтажу і true bypass перемикання, щоб завершити цю оду рок-н-ролу.

40864
Характеристики
Виробництво
Тайвань
Аналогові виходи
'
1/4'
джек моно
Ефекти
Wah wah + фузз
Живлення
Батарея 9В або адаптери ECB003, DC Brick, Iso-Brick Mini Iso-Brick (опція)
Аналогові входи
'
1/4'
джек моно

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.