Мікрофон шнуровий IK MULTIMEDIA iRig Stream Mic USB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Мікрофон шнуровий IK MULTIMEDIA iRig Stream Mic USB

5 054 грн. (з податком) 5 054 грн. (без податку)
check в магазине

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Простий і зрозумілий, готовий, коли ви готові!

iRig Stream Mic USB - це професійний кардіоїдний конденсаторний USB-мікрофон, розроблений для потокової передачі, що стане ідеальним вибором для музикантів або творців контенту вдома або в дорозі. Розроблений для професійної та якісної потокової передачі, iRig Stream Mic USB використовує якісний капсуль з 0,5" діафрагмою. iRig Stream Mic USB дуже портативний для якісного запису та трансляції будь-де на вашому улюбленому сервісі потокового медіа.

Усі необхідні функції легко доступні за допомогою окремих елементів керування: можна ввімкнути або вимкнути фільтр верхніх частот, вимкнути (заглушити) сигнал мікрофона, керувати посиленням (gain) мікрофона, контролювати гучність навушників, керувати рівнем потокового передавання, увімкнути чи вимкнути loopback і регулювати змішування (баланс) між сигналом мікрофона (і підключеним входом AUX) та звуком від вашого головного пристрою (комп'ютера або iOS гаджета) у ваших навушниках.

До 3,5мм AUX входу також можна підключити будь-який лінійний стереосигнал. Для веб-трансляцій присутня корисна функція Loopback: коли цю функцію ввімкнено, аудіо, яке надходить на iRig Stream Mic USB з вашого комп'ютера або планшета через USB, повертається назад на нього.

Характеристики iRig Stream Mic USB:
  • Конденсаторний мікрофон/аудіоінтерфейс для iPhone, iPad, Android, Mac/PC
  • 1/2" електретний конденсаторний капсуль для якісного звуку
  • Регульований фільтр верхніх частот для усунення шуму та гуркоту
  • Стереовхід 3,5 мм для клавішних, мікшерів, драм-машин тощо
  • Інтегрований вихід для навушників
  • Роздільна здатність звуку 44,1кГц/48кГц, 16-біт
  • Loopback для додавання фонової музики
  • Прямий моніторинг для перевірки звуку перед виходом в ефір
  • Працює з усіма вашими улюбленими додатками
  • Надзвичайно компактний, його легко носити з собою
Цифрова інтеграція: вбудований аудіоінтерфейс і потоковий мікрофон

iRig Stream Mic USB живиться від пристрою, до якого підключений по шині USB, і його можна підключити до будь-якого сумісного з USB-C хосту через роз’єм, розташований у нижній частині мікрофона.

Рівень потокового сигналу можна регулювати за допомогою центральної ручки. Вихід для навушників дозволяє контролювати записаний сигнал безпосередньо з пристрою, а за допомогою регулятора мікшування ви можете налаштувати рівні аудіосигналу та записаного аудіо. Функція прямого моніторингу дозволяє контролювати вхідний сигнал із нульовою затримкою.

Ви також можете під’єднати будь-який пристрій із лінійним виходом до стереофонічного входу AUX і передавати допоміжне аудіо, змішане із вашим голосом, на під’єднаний пристрій або вимкнути функцію Loopback і надсилати на під’єднаний пристрій лише сигнал з мікрофона, використовуючи допоміжний сигнал лише як референсну доріжку для самоконтроля.

Повна сумісність

iRig Stream Mic USB працює з будь-якою програмою, яка записує або транслює аудіо чи відео, тож ти ніколи не перестанеш знаходити нові способи її використання. У комплекті ти знайдеш iRig Recorder 3 LE (iPhone/iPad/Android) - простий та зручний додаток для високоякісного запису аудіо та відео; а також MixBox CS (iPad) та MixBox SE (Mac/PC) - потужний набір ефектів, що включає компресор, еквалайзер, реверберацію та багато інших, які допоможуть отримати звук професійного рівня прямо на твоєму iPad.

41103
Характеристики
Гарантія
12 місяців
Виробництво
Китай
Комплектація
iRig Stream Mic Pro, настільна стійка, 60см кабель USB-C-USB-C, перехідник для мікрофонної стійки 5/8" -1/4"
Характеристика спрямованості
Кардіоїдна
Тип
Конденсаторний, електретний, розмір капсуля 0,55"
Вага
430г
430г
Частотний діапазон
20 Гц – 20 кГц
Додаткові дані
ФВЧ: 100Гц

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.