NUX CHERUB WST-645
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

NUX CHERUB WST-645

475 грн. (з податком) 475 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

WST-645 - одна з останніх новинок від NUX-Cherub. Цей сучасний тюнер на кліпсі є революційним з кількох причин: По-перше, це новий режим так званого компенсаційного налаштування, натхненний методом налаштування Джеймса Тейлора. За допомогою цього методу гітара краще налаштовується і гармонізується під час гри. Друга причина - запатентована функція автоматичного ввімкнення, яка дозволяє вмикати тюнер, перевернувши модуль вгору, щоб побачити дисплей, і вимикати його, перевернувши вниз. Не потрібно натискати кнопку! Третя причина полягає в тому, що WST-645 живиться від літій-іонного акумулятора, який забезпечує приблизно 6 годин роботи і заряджається за допомогою кабелю USB-C, що входить до комплекту поставки. З усіма цими перевагами, високою точністю налаштування і великим кольоровим РК-дисплеєм, WST-645 є ідеальним тюнером для сучасних музикантів! Технічні характеристики: Діапазон налаштування: A0(27.5Hz)-C8(4186.0Hz) Режим налаштування: Хроматичний, Гітара (стандартний), Гітара (компенсований), Бас, Укулеле Налаштування бемоля: b, bb Точність: ±1cent Ємність батареї: 3.7V, 90mAh Час роботи від акумулятора: 360 хвилин Розміри: 51 мм (Д) × 31 мм (Ш) × 34 мм (В) Вага: 25 г

86881
Характеристики
Тип
Аксесуари

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.