NUX CHERUB WMT-560
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

NUX CHERUB WMT-560

559 грн. (з податком) 559 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

WMT-560 поєднує в собі метроном, тюнер і генератор тонів в одному пристрої, що є корисним для багатьох музикантів. Виступаєте ви на сцені чи граєте вдома, WMT-560 можна взяти з собою куди завгодно, і він забезпечить ідеальне налаштування. Темп можна регулювати від 30 до 250 ударів на хвилину кількома простими дотиками, тож ви можете з першого погляду вловити своє натхнення і слідувати за ним. WMT-560 має великий, яскравий РК-дисплей для відмінної читабельності навіть у погано освітлених місцях. Його новий дизайн затискача, зарезервований для топових моделей, забезпечує велику стабільність, широкий спектр функцій і довговічність, гарантуючи при цьому приємні враження від роботи з ним. Нарешті, високочутливий п'єзоелектричний датчик гарантує точність і швидкість реагування, а вбудована акумуляторна батарея забезпечує рекордну автономність. Технічні характеристики: Категорія: тюнер і метроном Містить електроніку: Так Колір: чорний Вбудований H-P: немає Інструмент: універсальний Режим налаштування: хроматичний Діапазон налаштування: A0 - C8 Діапазон калібрування A4: 430 - 450 Гц Додаткові характеристики : 3 в 1: електронний тюнер/метроном з акумулятором, що перезаряджається Функції: тюнер / метроном / генератор тонів Діапазон налаштування: A0 (27,50 Гц) - C8 (4186 Гц) Режими налаштування: хроматичний, гітара, бас, укулеле Плоске налаштування: ♭, ♭♭♭ Точність: ±1 сота частка півтону Еталонна висота тону: 430 Гц - 450 Гц Звуки метронома: голосовий відлік, механічний, дзвіночок, електронний Час на такт: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Ритмічні сигнатури: 8 Діапазон темпу: 30-250 ударів на хвилину (±0,3%) Точність темпу: ±0,3 Великий кольоровий РК-дисплей Живлення: акумулятор Li-Po, що перезаряджається (3,7 В, 180 мАг) Час роботи від акумулятора: близько 9 годин Кабель для заряджання USB-C у комплекті Затискач для датчика в комплекті Вага: 36 г Розміри: 64 мм (Д) × 35 мм (Ш) × 43 мм (В)

86880
Характеристики
Тип
Аксесуари

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.