MXR TREMOLO Педаль тремоло (M305G1)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

MXR TREMOLO Педаль тремоло (M305G1)

7 479 грн. (з податком) 7 479 грн. (без податку)
check в магазине

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Це повернення ефекту тремоло в лінійку педалей MXR об'єднує в собі всю історичну спадщину педалей тремоло з безліччю функцій, що задовольняють потреби сучасних вимогливих гітаристів

Шість хвильових форм тремоло MXR Tremolo є класичними і культовими ефектами, а також нові звуки, придумані командою розробників MXR. По-перше, стиль MXR відтворює органічний звук і пульс усіма улюбленої педалі M159 MXR Stereo Tremolo. Потім стиль Bias бере свій початок від пишної, потужної компресії ефектів тремоло, які були встановлені в лампових підсилювачах початку 1960-х років. Стиль Revo, оригінальна інновація, розгортає хвилю оптичного тремоло в зворотньому напрямку для отримання збільшених піків і спадів. Стиль Opto імітує плавне пульсуюче тремоло, що генерується фотоелементами в багатьох популярних підсилювачах. Натхненний культовим аутборд ефектом, пресет SQR створює переривчасте, яскраво виражене тремоло. Нарешті, стиль Harm відтворює трипове фазове тремоло, створюване рідкісними вінтажними підсилювачами.

 

Отримати неймовірні звуки з MXR Tremolo прямо з коробки дуже просто. Регулятори швидкості, гейна і глибини встановлюють темп, гучність і інтенсивність обраного ефекту тремоло, а перемикання між шістьма стилями так само просто, як натискання на ручку Gain. А просунутих музикантів чекає безліч функцій - від стереофонічною роботи до синхронізації темпу і функціоналу педалі експресії до ефекту обвідної тремоло, яке робить реакцію ефекту чутливою ​​до вашої атаки.

 

Ці та інші функції укладені в компактному корпусі MXR, так що ви з легкістю зможете розмістити на своєму педалборді широкий спектр якісних і добре продуманих ефектів тремоло.





38916
Характеристики
Гарантія
12 місяців
Виробництво
Тайвань
Управління
Speed, Gain, Depth
Комплектація
Педаль, керівництво користувача

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.