FENDER HOT ROD DELUXE IV Гітарний комбопідсилювач
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FENDER HOT ROD DELUXE IV Гітарний комбопідсилювач

Комбоусилитель для электрогитары, новая версия, ламповый, спикер - 12" Celestion A-Type, мощность - 40 Вт, 3 канала - Normal, Drive, More Drive, лампы - 3x12 AX7, 2x6L6, 8 регуляторов, футсвич и чехол в комплекте.
52 000 грн. (з податком) 52 000 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

FENDER HOT ROD DELUXE IV - оновлена версія легендарного комбопідсилювача, який став основою арсеналу безлічі музикантів, з видозміненою схемою підсилювача, більш м'яким звучанням пружинного ревербератора, а також оновленим дизайном, який неодмінно оцінять всі гітаристи. Цей новий 40 Вт комбопідсилювач з одним 12" динаміком був створений з урахуванням побажань музикантів.

FENDER HOT ROD DELUXE IV оснащений 12" динаміком Celestion A-Type, який видає чудово збалансований звук з гладкими верхніми частотами, рівною серединою і багатими, густими низами. Оновлена схема підсилювача дозволила зробити звучання кожної ноти чіткішим при перевантаженні, завдяки цьому звук вашої гітари завжди буде прекрасно артикульованим. Вбудований пружинний ревербератор також був видозмінений, щоб зробити звук більш плавним при будь-якої інтенсивності використання ефекту.

Новий дизайн включає корпус з легкої сосни, панель управління з поліпшеною текстурою і графікою, регулятори кольору слонової кістки, посилену сталевими вставками ручку для перенесення і сріблясте покриття решітки, яка отримала злегка зістарений зовнішній вигляд. Все це створює унікальний, безпомилково пізнаваний образ справжнього комбопідсилювача Fender. Гнучкий в настройках і надійний, зручний для гри з використанням футсвіча, HOT ROD DELUXE IV - це ідеальне доповнення арсеналу будь-якого гітариста.

226675

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.