NUX Mighty Lite BT MKII
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

NUX Mighty Lite BT MKII

3 413 грн. (з податком) 3 413 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Мініатюрний комбопідсилювач для електрогітари Комбопідсилювач Mighty Lite BT MKII - це компактний і портативний гітарний підсилювач з електронікою в стильному бежевому корпусі. Цей пристрій важить мало і дуже зручний для перенесення, що робить його ідеальним вибором для гітаристів, які шукають мобільний підсилювач для практики та виступів. Mighty Lite BT MKII має вбудований набір ефектів, включаючи реверберацію та хорус, які дозволяють додати кольору до звучання вашої гітари. Ви також можете використовувати вхід для підключення музичних програвачів або смартфонів, щоб грати разом з відтвореними записами або тренувати з музикою. Завдяки вбудованому бездротовому модулю Bluetooth, ви можете без зайвих проводів підключити його до свого смартфона або планшета і грати разом з відтвореними треками або використовувати підсилювач як мультимедійний пристрій для прослуховування музики. Загалом, Mighty Lite BT MKII- це зручний і стильний комбопідсилювач для гітари, який може бути відмінним вибором для гітаристів усіх рівнів навичок, особливо для тих, хто шукає портативну опцію для практики та маленьких виступів Технічні характеристики: Динамік 1 x 3” (76 мм). Вихідна потужність 3,2 Вт. Частотний діапазон 40 Гц – 16 кГц. Вхідний опір 1 МОм (inst in), 10 кОм (aux in). Співвідношення сигнал/шум 88 дБ. Ритми: 9+ метроном. Типи ефектів 3 режими звучання (Clean/Overdrive/Distortion), дилей/реверберація. Входи 1 x 1/4'' Jack TS inst in, 1 x 1/8'' Jack TRS aux in. Вихід 1 x 1/8'' Jack TRS phones out. Bluetooth: є версія 4.2, робочий діапазон до 10 метрів. USB-інтерфейс 1 x Micro USB-B (для живлення). Живлення 6 батарейок типу АА, адаптер живлення 9 V DC або USB (5 V). Інтуїтивно зрозумілий додаток MightyAmp™ Розміри 166 x 98 x 124 мм. Маса 720 г

86863
Характеристики
Тип
Підсилювач

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.