Гітарний комбопідсилювач NUX Mighty 40BT
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

NUX Mighty 40BT

9 377 грн. (з податком) 9 377 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

NUX Mighty 40BT – портативний гітарний комбопідсилювач, оснащений потужним цифровим процесором, що забезпечує природний та варіативний звук. Модель підійде як для домашнього використання, так і для встановлення на невеликій сцені або репетиційній кімнаті, і може однаково ефективно використовуватися новачками та професійними гітаристами за рахунок багатого функціоналу. Mighty 40BT пропонує всі необхідні режими звучання та ефекти для роботи практично в будь-якому жанрі, а можливість повного та точного налаштування по Bluetooth забезпечує зручність у роботі. Озвучити повноцінний та насичений аудіосигнал дозволяє 10-дюймовий динамік, частотна характеристика якого спеціально підібрана для тембру електрогітари. Вбудований підсилювач забезпечує потужність 40 Вт. Для формування тембру доступно 4 канали: Clean, Overdrive, Metal та Lead. Кожен з них може бути індивідуально налаштований і має по 2 пресети, таким чином у пам'яті приладу можна зберегти до 8 пресетів. Для корекції тембру є 3-смуговий еквалайзер, а для надання звучання об'єму, глибини та додаткових фарб є 9 ефектів модуляції, реверберації та дилея, які можна використовувати одночасно. Для налаштування гітари передбачений тюнер, а визначення темпу повторів дилея є функція Tap Tempo. Також є 17 ритм-партій для самостійних занять та практики, для яких можна змінювати темп. Всі додаткові функції та тонке налаштування ефектів доступні у безкоштовній програмі Mighty APP для мобільних пристроїв. За допомогою нього також можна здійснювати аудіострімінг. Для відтворення фонограм і композиції користувача можна використовувати вхід AUX, представлений роз'ємом 1/8'' Jack TRS. Вихід для навушників також має роз'єм 1/8" Jack TRS, а інструментальний вхід використовує роз'єм 1/4" Jack TS. Існує і порт USB Micro-B, призначений для завантаження оновлень. Комбопідсилювач представлений у невеликому корпусі вагою менше ніж 10 кг. Живлення здійснюється від комплектного адаптера на 12 V DC. Технічні характеристики: Динамік 1 x 10'' (254 мм) Канали 4 (Clean, Overdrive, Metal, Lead) Вихідна потужність 40 Вт Вхідний рівень -10 дБн (inst/aux in) Вхідний опір 1 МОм (inst in), 10 кОм (aux in) Ритми 17 Типи ефектів 3-смуговий еквалайзер, 9 ефектів (модуляція, дилей, реверберація), тюнер Пресети 8 Входи 1 x 1/4'' Jack TS inst in, 1 x 1/8'' Jack TRS aux in Вихід 1 x 1/8'' Jack TRS phones out Bluetooth є USB-інтерфейс 1 x USB Micro-B (для оновлень) Живлення адаптер живлення 12 V DC Габарити 450 x 232 x 398 мм Маса 9.6 кг

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Потужність, Вт
40
Тип живлення
220
Розмір динаміка
10"
Тип гітари
Електрогітара
Габарити
450 x 232 x 398 мм
Маса, кг
9,6
86067
Характеристики
Тип
Підсилювач

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.