PRESONUS Eris E8 XT Студійний монітор
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-6 130 грн.

PRESONUS Eris E8 XT Студійний монітор

Активный студийный монитор ближнего поля, версия XT, 2-полосный, мощность - 140 Вт, динамики - 8" НЧ + 1.25" ВЧ, частотный диапазон - 35 Гц-20 кГц, регуляторы Low-cut, Mid и High, акустическая коррекция помещения, цвет - черный.
10 070 грн. (з податком) 16 200 грн. - 6 130 грн. 10 070 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Оновлений активний студійний монітор PreSonus Eris E8 XT забезпечує звук студійної якості з плавним і точним частотним діапазоном, характеризуючись потужним підсиленням з величезним запасом хедруму, глибшими низькими частотами, настройками Acoustic Tuning і широко контрольованою зоною «sweet spot». Тому не дивно, що новинка оригінальної серії Eris стала хітом з моменту її появи.

Монітори оснащені новим хвилеводом EBM (Elliptical Boundary Modeled), розробленим Г'ю Сарвісом з WorxAudio, творцем відзначених нагородами акустичних систем CDL і прославлених моніторів серії R. Результат? Eris E8 XT характеризуються чудовим високочастотним відгуком і ширшою 100-градусною горизонтальною дисперсією для створення найширшої зони «sweet spot», що ідеально для групового прослуховування та спільної роботи, а також вузько вертикальною дисперсією, яка знижує відбиття від робочого столу. Обраний у якості ВЧ твітер з шовку, найбільш природно відтворює перехідні процеси на високих частотах.

У кожному з студійних моніторів PreSonus Eris E8 XT використовується тканий композитний низькочастотний перетворювач, який забезпечує щільні, чисті баси і достаток панчу. Студійні монітори Eris E8 XT оснащені великим, ніж у їхніх попередників, корпусом, що дозволяє їм досягати дивовижних 35 Гц. Це на 10 Гц нижче, ніж у попередніх моделей - сабвуфер не потрібен!

Сучасні звукозаписні студії мають справу з різними музичними жанрами, тому PreSonus Eris E8 XT обладнаний користувацькими елементами керування, необхідними в мікшерному середовищі. Налаштування Acoustic tuning дозволяють з точністю налаштувати монітор залежно від приміщення — ви отримуєте регулятори Low Cut, Mid і High, а також 3-позиційний перемикач Acoustic Space для компенсації звукового впливу спікерів, розміщених біля стіни або в кутку.

PreSonus Eris E8 XT обладнаний трьома типами входів, і відповідно ви можете використовувати їх з різними аудіоджерелами, наприклад, мікшерами, аудіоінтерфейсами, моніторними контролерами або будь-якими іншими джерелами лінійного рівня. Він оснащений входами лінійного рівня: балансним XLR-входом, балансним 1/4-дюймовим TRS-входом і небалансним RCA-входом, розташованими на задній панелі. З таким набором у власників цих моніторів не буде проблем з підключенням до практично будь-якого джерела.

Чудові як для домашніх студій, так і для професійного мікшування, студійні монітори Eris E8 XT поєднують у собі бездоганну якість звуку з гнучкими настройками та можливостями підключення, очікуваними від PreSonus.

233998

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.