M-AUDIO BX4 BT Bluetooth Monitors мультимедіа монітори пари (BX4PAIR)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

M-AUDIO BX4 BT Bluetooth Monitors мультимедіа монітори пари (BX4PAIR)

7 382 грн. (з податком) 7 382 грн. (без податку)
check в магазине

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Потокове передавання твоєї музики

Мультимедійні референсні монітори M-Audio BX4 BT із підтримкою Bluetooth забезпечують професійне звучання в привабливому компактному дизайні. Монітори BX4 BT, розроблені для незайманого прослуховування у комбінації з гнучкістю потокової передачі музики та аудіо з будь-якого пристрою Bluetooth. Зручність технології Bluetooth у поєднанні з насиченим звуком студійної якості - це нові монітори M-Audio BX4 BT.

 

Не влаштовує якість звуку вбудованих комп'ютерних динаміків? Хочеш отримати найкраще враження від прослуховування улюбленої музики, подкастів, прямих трансляцій, відеоігор, відеодзвінків і конференцій? Монітори M-Audio BX4 BT - ідеальний вибір! Компактні, привабливі і прості в користуванні, настільні акустичні системи M-Audio BX4 були створені для того, щоб насолоджуватися  мультимедіа  як ніколи раніше, а тепер ще з підтримкою Bluetooth!

Приголомшливий звук у компактній формі

Монітори M-Audio BX4 BT, розроблені для створення чудових вражень від прослуховування, та забезпечують 120Вт (пік) дивовижного звуку в сміливому компактному дизайні, орієнтованому на стиль, який забезпечує найкраще рішення для професійного звуку. Двосмугова конструкція з акустично інертним корпусом з МДФ та фазоінвертором та динаміки з чорного кевлару забезпечують ґрунтовні та розбірливі низькі частоти. Плюс поліпшені порти на задній панелі додають розширений низькочастотний відгук, що робить будь-яку відеогру, фільм або пісню, яку ти слухаєш, повними і насиченими! Оптимізовані на комп'ютері купольні ВЧ драйвери з натурального шовку гарантують, що ти почуєш всі високі частоти і забезпечують точну стерео картину.

Підключай свої пристрої

На передній і задній панелях BX4 BT є всі роз’єми, необхідні для підключення будь-якого пристрою відтворення. На задній панелі розташовані входи 1/4", 3,5мм мініджек і RCA, а на передній панелі ти знайдеш 3,5мм додатковий AUX вхід та вихід для підключення навушників, який вимикає динаміки для індивідуального прослуховування. Дуже корисно для нічних посиденьок в домашньому офісі або під час мікшування, коли ти не хочеш нікому заважати.

Керуй своїм звуком

На задній панелі M-Audio BX4 BT ти знайдеш усі необхідні елементи керування, які дозволяють налаштовувати еквалайзер та розміщення активного монітора. Елементи управління High-EQ і Low-EQ дозволяють миттєво додати до своєї музики додатковий бас або кришталеві високі частоти. Перемикач положення лівого/правого активного динаміка дозволяє вибрати, який монітор є лівим або правим. Це дуже зручно, якщо ти шульга і хочеш, щоб динамік з регулятором гучності на передній панелі знаходився зліва.

MPC Beats у комплекті

У комплекті з M-Audio BX4 BT ти знайдеш чудовий DAW аудіоредактор MPC Beats, щоб почати створювати музику відразу після підключення моніторів. MPC Beats - це DAW, що дозволяє легко і весело створювати якісні подкасти, музику або біти з професійним звучанням на будь-якому Mac або ПК.

Основні особливості:

  • З’єднання Bluetooth® - легко підключайтеся до будь-якого пристрою з підтримкою Bluetooth для бездротової потокової передачі
  • 4,5" НЧ динаміки Black Kevlar®; 1" ВЧ купольні твітери з натурального шовку
  • Новий комп'ютерно -оптимізований хвилевід твітера
  • Елементи управління НЧ і ВЧ для досягнення ідеального звуку
  • Поліпшені порти на задній панелі для розширеного низькочастотного відгуку
  • Перемикач положення лівого/правого активного динаміка для настройки, на якій стороні знаходиться регулятор гучності
  • Входи 1/4", 1/8" і RCA для підключення практично до будь-якого джерела звуку
  • Вхід AUX на передній панелі 1/8"для швидкого підключення смартфонів або інших джерел звуку
  • Акустично-інертний корпус з МДФ з фазоінвертором для глибокого і насиченого звуку
  • У комплекті: з'єднувальний кабель між моніторами (3,5 мм мініджек), кабель 3,5 мм - 3,5 мм, кабель 3,5 мм мініджек - 2 х RCA і ніжки з піноматеріалу


39979
Характеристики
Роз'єми
Входи: RCA stereo input pair, 2 х 1/4"TRS, 1/8" stereo auxiliary input, виходи: 1/8"stereo output
Гарантія
12 місяців
Виробництво
Китай
Управління
Регулятори гучності, НЧ, ВЧ, перемикач Active Speaker Position
Комплектація
BX4 BT (пара), мережевий кабель, з'єднувальний кабель між моніторами (3,5 мм мініджек), кабель 3,5 мм - 3,5 мм, кабель 3,5 мм мініджек - 2 х RCA, ніжки з піноматеріалу, посібник користувача
Потужність
2 х 25 Вт RMS, 120 Вт пік
Вага
4.46 кг (1 шт)
4.46 кг (1 шт)
Розміри
156 x 175 x 225 мм (1 шт)
Частотний діапазон
69 Гц - 22 кГц
Додаткові дані
Радіус дії Bluetooth 100 футів (30,5 м)

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.