PRESONUS R65 V2 Студійний монітор
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

PRESONUS R65 V2 Студійний монітор

Балансный XLR, TRS, RCA входы, частотный диапазон 45Гц - 22кГц, кроссовер частот. 2.7кГц, усилитель НЧ - 75 Вт, класс AB, ВЧ - 65 Вт, класс AB, Пик - 104Дб, НЧ драйвер - 6,5-дюймовый тканый композит, ленточный тип ВЧ драйвера, входной Ω - 20kΩ балансных - 10kΩ небалансных, мощность ~ 50\60Гц.
20 710 грн. (з податком) 20 710 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Ви нічого не пропустите.
Чіткість найважливіша, а зі студійним монітором PRESONUS R65 V2 ви почуєте кожну деталь вашої музики: м'яке дихання на кожному видиху, ледь вловимий шум пальців при грі на класичній гітарі з нейлоновими струнами; деталізовані обертони мідних і дерев'яних духових інструментів; вишукані хвости реверберації, які витончено зникають у порожнечу. З R65 V2 не тільки ваші мікси зазвучать у своїй найкращій версії, але й ви також зможете почути проблемні місця у ваших треках із хірургічною точністю. Якщо ви мікшуєте або зводите аудіо високої якості, PRESONUS R65 V2 подбає про те, щоб ви почули все.

Повітряний та швидкий відгук.
Керований спеціальним 65-ватним підсилювачем класу A/B, кастомний Air Motion Transformer (AMT) неперевершений у точному відтворенні найвищих частот — тих, які відповідають за відчуття легкості, простору та об'ємності. А напрочуд тонка (<0.01 мм) каптонова мембрана AMT дозволяє твітеру рухатися одночасно з циклами напруги, що живлять його, забезпечуючи швидке відтворення з точністю до хвильового циклу.

Приголомшлива зона «sweet spot».
Унікальна конструкція AMT також дозволяє R65 V2 справлятися з у 8—13 разів більшою площею проєкції, ніж традиційні твітери, а унікальний корпус звужує її по горизонтальній вісі. В результаті виходить дуже широка зона «sweet spot» зі сфокусованою вертикальною дисперсією, що мінімізує відбиття від вашого столу, стелі та підлоги, які в іншому випадку могли б викликати проблеми з фазою та когерентністю. Менш схильний до аномальних перешкод приміщення, цей студійний монітор реагує передбачувано та звучить незмінно, навіть якщо його переміщують в інше середовище прослуховування.

Все про баси.
Вуфер PRESONUS R65 V2 — це 6.5" жорсткого, кастомного тканого композиту, який надає постійну дисперсію по всьому частотному діапазону для найрівнішого відгуку з можливих. Спеціальний 75-ватний підсилювач класу A/B забезпечує достатньо хедруму та вражаюче відтворення без спотворень навіть на високій гучності.

Новий рівень універсальності.
Покращити шановану класику серії R було непросто, але у компанії PreSonus знайшли спосіб виконати це: вони надали більше контролю, ніж у оригінальному R65. Оновлений R65 V2 володіє регуляторами аналогової акустичної настройки, знайомими через знамениту серію Eris, а саме регуляторами низьких, середніх і високих частот, а також 3-позиційним перемикачем Acoustic Space, що дозволяє легко компенсувати звукові наслідки розміщення монітора поруч зі стіною або в кутку. Крім того, був доданий новий підсилювач класу A/B для теплішого та плавнішого загального частотного відгуку.

Способи підключення студійного монітора.
Ви отримаєте класичні роз'єми моніторів PreSonus, оскільки R65 V2 оснащений лінійними балансними входами XLR і 1/4" TRS, а також лінійним небалансним входом RCA, тож ви можете підключити його до аудіоінтерфейсу, мікшеру, моніторного контролера або майже будь-якого іншого аудіоджерела лінійного рівня.

Визначена точність.
Студійний монітор R65 V2 забезпечує реалістичне відтворення, що дозволить чути простір у записах. Прозорий звук і відтворення з хорошим відгуком роблять його ідеальним рішенням для всіх, хто займається мікшуванням аудіо високої якості. Та ж технологія AMT, яка надає природне і достовірне відтворення PRESONUS R65 V2, також гарантує, що потенційні проблемні місця у ваших міксах не прослизнуть повз ваше уважне вухо.

Абракадабра!
У комплект моніторів PreSonus входить спеціальне видання софту Studio Magic, яке включає Studio One Prime і більше плагінів, лупів, віртуальних інструментів, ефектів і туторіалів, ніж вам коли-небудь знадобиться. Програма Studio One Prime (версія Magic) сумісна з усіма включеними плагінами, а оскільки вони містять формати VST, AU і AAX, ви також можете використовувати їх з будь-якою DAW.

Неважливо, працюєте ви над своїм першим подкастом або десятим Греммі, рано чи пізно ви виявите, що чаклуєте з книги Studio Magic. Насолоджуйтесь!

233225

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.