JBL 306P MKII Студійний монітор
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

JBL 306P MKII Студійний монітор

Активный студийный монитор, 2-полосный, динамики 6.5" + 1", мощность 56 Вт НЧ и 56 Вт ВЧ, частотный диапазон 39 Гц - 24 кГц, технологии ICW™ (Image Control Waveguide)
12 300 грн. (з податком) 12 300 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

З моменту випуску монітори JBL 306P MKII були добре прийняті музикантами, звукозаписними та проєктними студіями по всьому світу. Очевидним буде питання: «Навіщо оновлювати зараз?». Інженери HARMAN працюють над величезним спектром проектів: кінотеатри, портативні PA, концертні лінійні масиви та багато іншого, і в кожному проєкті JBL завжди є місце новим розробкам і модернізаціям.

У нових студійних моніторах JBL 306P MKII вдосконалені хвилеводи Image Control Waveguide та драйвери. Результат — нове видання популярного студійного монітора, який зберігає ключові якості оригіналу, але тепер виглядає та звучить ще краще.

Монітори JBL 306P MKII оснащені технологією Image Control Waveguide для вражаючої передачі деталей, атмосфери та глибини звуку. Спочатку розроблена для флагманських референсних моніторів JBL M2, ця запатентована інновація гарантує плавний акустичний перехід між НЧ- та ВЧ-драйвером, а також забезпечує широку зону покриття та детальну звукову картину.

Також, JBL 306P MKII має глибокий і детальний бас завдяки оновленим вуферам за технологією фазоінвертора JBL Slip Stream. 2-смуговий підсилювач класу D, спеціально розроблений під кожен динамік, має широкий динамічний діапазон для будь-яких робочих проєктів та аматорського прослуховування. Для регулювання звуку під приміщення передбачені еквалайзер для зниження діапазону низьких частот, а також перемикач зрізу високих частот на 3 позиції.

233035

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.