JBL 308P MKII Студійний монітор
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

JBL 308P MKII Студійний монітор

Активный студийный монитор, 2-полосный, динамики 8" + 1", частотный диапазон 37 Гц - 24 кГц, мощность 56 Вт НЧ + 56 Вт ВЧ, технологии ICW™ (Image Control Waveguide).
15 799 грн. (з податком) 15 799 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Основні особливості студійного монітора JBL 308P MkII: Запатентований хвилевід для управління повною картиною звучання, детальної візуалізації і широкого, приємного звуку. Перетворювачі JBL наступного покоління для оптимізованого перехідного відгуку і поліпшеної лінійності. Запатентований низькочастотний порт Slip Stream для чудової продуктивності низьких частот на всіх рівнях відтворення. Подвійні, вбудовані, налаштовувані підсилювачі класу D забезпечують потужність 112 Вт для високої вихідної та динамічної дальності. Нові налаштування Boundary EQ компенсують низькочастотні проблеми, введені середовищем. Перемикач HF Trim налаштовує високочастотний вихід під акустику приміщення або особисті вподобання. Гнучке підключення, завдяки збалансованим входам XLR і 1/4" TRS, перемикачу вхідної чутливості +4 dBu/-10 dBV і регульованому рівню гучності. Розроблений для JBL, лінійний просторовий еталонний критерій (Linear Spatial Reference) для видатної точності в будь-якому робочому просторі. Strenuous JBL — 100-годинне випробування повної потужності гарантує багаторічну надійність. Гладкий, сучасний дизайн забезпечує візуальне оновлення для будь-якої студії.

Студійний монітор JBL 308P MKII — це наступне покоління монітора JBL LSR308. Модернізація та удосконалення роблять легендарну продуктивність JBL доступною для кожної студії.

Завдяки революційному хвилеводу JBL Image Control Waveguide і покращеним перетворювачам, JBL 308P MKII надає приголомшливі деталі, точну візуалізацію, широке звучання та вражаючий динамічний діапазон, який підвищує критичні можливості прослуховування будь-якого сучасного робочого простору.

Володіючи запатентованими технологіями, отриманими з основних еталонних моніторів JBL 7 і M2, а також завдяки елегантному сучасному дизайну, JBL 308P MKII забезпечує відмінну продуктивність і приємний мікс.

233036

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.