ALESIS M1 ACTIVE MK3 Студійний монітор (M1ACTIVEMK3 Singles)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ALESIS M1 ACTIVE MK3 Студійний монітор (M1ACTIVEMK3 Singles)

6 898 грн. (з податком) 6 898 грн. (без податку)
check уточняйте

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Легендарний родовід

Студійні монітори Alesis можуть похвалитися завидною та заслуженою репутацією завдяки точності відтворення й надійності, що зробило їх відмінним вибором для професійного використання. Завдяки приголомшливо лінійному та нейтральному звучанню, оригінальні монітори-бестселери Alesis Monitor One і M1 Active ідеально підходили практично для будь-якої ситуації. Новітнє покоління, M1 Active MK3, спроектовано з застосуванням найсучасніших досягнень і розробок в технології створення студійних моніторів, які виводять серію Alesis M1 на абсолютно новий рівень легендарного неперевершеного професійного звуку.

Сучасна естетика

У студійному моніторі M1 Active MK3 встановлений новий 5" алюмінієвий дифузор, який легше і жорсткіше, ніж типові дифузори з вуглецевого волокна, паперу або кевлару, що дає MK3 приголомшливо швидку атаку та лінійний відгук у області низьких і середніх частот.

 

Точно спроектований хвилевід забезпечує високочастотну дисперсію в контрольованій і передбачуваній формі. Це забезпечує розширену зону найкращого сприйняття для прослуховування, навіть збоку (поза осі) від динаміка, і в той же час запобігає безладному розсіюванню звуку.

 

Плавно закруглені "аеродинамічні" краї корпусу запобігають виникненню чутних небажаних звукових артефактів від дифракції, а передні фазоінвертори що розширюються усувають турбулентність і завихрення звукових хвиль, забезпечуючи чисте і розбірливе звучання басового динаміка.

Бездоганна розбірливість

Зі студійними моніторами M1 Active MK3 ти можеш прослуховувати музику, зводити та творити з повною упевненістю, що ти отримаєш максимально точний звук. Монітори M1 Active MK3 відрізняються широким частотним діапазоном (від 45 Гц до 22 кГц), тому ти зможеш почути кожну деталь з приголомшливим реалізмом, якого вимагає сучасна музика. 

 

M1 Active MK3 оснащений вбудованим Bi-amp підсилювачем (40Вт НЧ + 25Вт ВЧ) класу A/B для плавного цільного звучання та поліпшеного динамічного діапазону в порівнянні зі звичайними "цифровими" підсилювачами. Крім того, балансний комбінований вхід XLR + 1/4" забезпечує можливість підключення практично для будь-якого студійного обладнання.



39166
Характеристики
Гарантія
12 місяців
Виробництво
Китай
Управління
1 регулятор гучності на задній панелі
Комплектація
Студійний монітор M1 ACTIVE MK3, кабель живлення, керівництво користувача
Вага
5,49 кг
Матеріал корпусу
MDF з вініловим покриттям
Розміри
183 x 216 x 267 мм
Частотний діапазон
45 Гц - 22 кГц
Разъемы
XLR + 1/4"TRS Jack комбо вхід

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.