WARM AUDIO WA-87 R2 Мікрофон
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

WARM AUDIO WA-87 R2 Мікрофон

Конденсаторный микрофон, студийный, 20 – 20000 Гц, диаграммы направленности: восьмерка, кардиоидная и круг, аттенюатор и фильтр НЧ, сопротивление 150 Ом, цвет никель, в комплекте крепление, держатель, жесткий кейс.
27 360 грн. (з податком) 27 360 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Основні особливості WARM AUDIO WA-87 R2: Студійний конденсаторний мікрофон з великою діафрагмою; Усі дискретні компоненти преміум-класу, включаючи транзистор NOS Fairchild і конденсатори WIMA/Nichicon; Вихідний трансформатор CineMag USA; Капсуль WA-87-B-50V – відтворення класичної подвоєної задньої панелі (чотирипровідне закладання) капсуля K87; Корпус з нікельованої латуні; Спрямованість: кардіоїдна, вісімка та всенаправлена; -10 дБ атенюатор і фільтр високих частот 80 Гц; Частотний діапазон: 20 Гц - 20 кГц; SPL: 0.5% THD @ 125 дБ (без pad), 132 дБ; Мембрана: товщина 6 мікрон, з золотим напиленням, NOS майлар (ПЕТ плівка); Комплектація: дерев'яний ящик для зберігання з протиударним амортизатором, павук-тримач.

Оновлений WA-87 R2 від Warm Audio!

У 2016 році компанія Warm Audio представила один з найбільш обговорюваних конденсаторних мікрофонів у галузі, випустивши WA-87. Цей мікрофон виглядав і чітко передавав автентичну вінтажну акустику стилю '87. 

Створений за класичною схемою 60-х, багатий звук WA-87 став фаворитом багатьох саунд-продюсерів, інженерів та домашніх музикантів по всьому світу. Warm Audio послідували своєму успішному прикладу, створивши багато інших новаторських розробок.

Як результат – новий WARM AUDIO WA-87 R2 (Revision 2/Друга ревізія). Warm Audio використали все нове, що дізналися про відтворення вінтажних мікрофонів за останні п'ять років, щоб ще більше наблизити звук, атмосферу та характеристики до оригінальної класики 60-х, яку ми всі знаємо і любимо. Ми раді представити вам результат – коротко кажучи, новий WARM AUDIO WA-87 R2 прозоріший, чистіший і просто кращий!

WA-87 створений на класичній схемі 60-х років, яка широко вважається однією з кращих. У новому WARM AUDIO WA-87 R2 використовуються високоякісні компоненти, такі як транзистор NOS Fairchild і полістиролові плівкові конденсатори з високою пропускною здатністю від WIMA і Nichicon. У WARM AUDIO WA-87 R2 використовується вихідний трансформатор CineMag USA з індивідуальною обмоткою, як і в оригінальному WA-87, при цьому нова версія забезпечує трохи збільшений вихідний рівень та поліпшену частотну характеристику. Також використовується той самий капсуль, що і в WA-87, який був розроблений в точній відповідності до специфікацій вінтажних мікрофонів. У результаті виходить неймовірно точна звукова копія, можливо, найбільш широко використовуваного студійного мікрофона в історії звукозапису!

Універсальність

Як і вінтажний мікрофон, WARM AUDIO WA-87 R2 відмінно записує практично все. Три діаграми спрямованості (кардіоїдна, всенаправлена та вісімка) гарантують, що ви охопите широкий спектр, а фільтр високих частот 80 Гц, при необхідності, знижує низькочастотний гуркіт. Перемикач -10 дБ знадобиться, коли ви хочете записати надзвичайно гучні джерела і не перевантажувати внутрішню електроніку.

Приголомшливий звук і зовнішній вигляд

WARM AUDIO WA-87 R2 тепер у більш важкому, міцному та великому корпусі з нікельованої латуні, а новий закруглений кошик для голови надає додатковий простір навколо капсуля, для більш приємного звуку.

Кардіоїдна спрямованість WARM AUDIO WA-87 R2

Спрямованість вісімка

Спрямованість коло

230857

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.