WARM AUDIO WA-47 Мікрофон
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

WARM AUDIO WA-47 Мікрофон

Лампово-конденсаторный микрофон, студийный, с большой диафрагмой, частотный диапазон: 20 - 20000 Гц, диаграммы направленности: восьмерка, кардиоида, круг и 6 смешанных, в комплекте блок питания, виброподвес, кейс, кабель
39 900 грн. (з податком) 39 900 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Основні особливості: Дев'ять діаграм спрямованості: кардіоїда, круг, вісімка і 6 змішаних; Капсуль в стилі k47 (WA-47-B-80v) з подвійною великою діафрагмою, одиночною задньою панеллю та майларовим покриттям; Трансформатор TAB-Funkenwerk (AMI), лампа JJ 5751; У комплекті антивібраційний підвіс і дерев'яний кейс.

Привіт з минулого

WARM AUDIO WA-47 – це лампово-конденсаторний мікрофон з великою діафрагмою, збалансованим трансформатором, 9 діаграмами спрямованості, створений на основі класичного мікрофона 47, який використовувався в багатьох записах світових хітів за останні 50 з гаком років. Ця модель розроблена для професійних і домашніх студій, прямого ефіру, а також бродкасту. Вона відмінно підходить для вокалу, акустичних, електро- і бас-гітар, ударних, фортепіано, струнних і духових інструментів, та безлічі інших джерел звуку.

Розробка

Класичний 47 став надзвичайно популярним в якості вокального мікрофона в 1960-х роках і тепер вважається одним з найвидатніших конденсаторних мікрофонів, коли-небудь створених. Він донині широко використовується в професійних студіях звукозапису. Розробка WARM AUDIO WA-47 на основі класики була непростим завданням, тим більше деякі компоненти більше не виробляються. Однак, WARM AUDIO випустили модель, що чудово звучить і не поступається оригіналу. WARM AUDIO порівняли та прослухали 2 різних вінтажних мікрофони 47 і виявили, що вони обидва звучать приголомшливо, але трохи відрізняються між собою. Результати тестування стали еталоном для створення WARM AUDIO WA-47

WARM AUDIO приділяє велику увагу якісному виготовленню кожної деталі, щоб забезпечити найкраще звучання. Ця модель постачається з комплектацією вищого класу від професійних компаній з усього світу.

Погляд зсередини

WARM AUDIO WA-47 оснащений кастомним перевиданням капсуля, який використовувався в мікрофоні k47 – з тією ж діаграмою спрямованості та частотною характеристикою. Нова версія капсуля – WARM AUDIO WA-47-B-80v – забезпечує вінтажне звучання класики. Кожен капсуль Warm Audio виготовлений на заводі та упакований в захисний чохол для безпеки до моменту встановлення в мікрофон. Далі вони ретельно оглядаються і перевіряються.

Окрім того, WARM AUDIO WA-47 використовує американський трансформатор TAB-Funkenwerk (AMI) з великим сердечником з обмоткою. Цей трансформатор допомагає забезпечити м'які верхні частоти й об'ємні низькі, аналогічно конденсаторному мікрофону 47.

Лампа JJ 5751 характеризується низьким гейном і рівнем шуму, вона дозволяє чути більше звуку, що вироблений капсулем і трансформатором, ніж інші моделі. WARM AUDIO вибрали саме цю лампу після ретельного прослуховування декількох варіантів. Завдяки частотній характеристиці і тому, що вона привносить в схему, виходить неймовірно м'яке та вінтажне звучання. Варто відзначити, що WARM AUDIO WA-47 оснащений полістирольними та плівковими конденсаторами Wima, а також конденсатором Solen.

Кабель

Одним з компонентів лампового мікрофона, який часто не беруть до уваги, є 7-контактний кабель, що з'єднує мікрофон з джерелом живлення. Екранування і довжина кабелю кардинально впливають на звучання лампового мікрофона. WARM AUDIO співпрацює зі швейцарською компанією Gotham Audio, щоб використовувати їхній ретельно продуманий високоякісний кабель "GAC-7", який значно покращує якість запису.

Кардіоїдна спрямованість WARM AUDIO WA-47

Спрямованість коло

Спрямованість вісімка

230128

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.