WARM AUDIO WA-14 Мікрофон
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

WARM AUDIO WA-14 Мікрофон

Конденсаторный микрофон, студийный, мембрана диаметром 1", частотный диапазон: 20 - 20000 Гц, диаграммы направленности: восьмерка, кардиоида и круг, в комплекте виброподвес и чехол.
21 560 грн. (з податком) 21 560 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Основні особливості: Три діаграми спрямованості: кардіоїда, круг і вісімка; Повністю латунний капсуль WA-12-B-60V з подвійною задньою пластиною на основі CK12; Атенюатор 0/-10/-20 дБ; У комплекті антивібраційний підвіс, адаптер для мікрофонної стійки, чохол.

Привіт з минулого

WARM AUDIO WA-14 — це класичний конденсаторний мікрофон, створений на основі мікрофона початку 1970-х років, який використовувався в записах багатьох хітів. Модель оснащена виготовленим на замовлення латунним капсулем у стилі CK12, трансформатором CineMag і має повністю дискретний шлях проходження сигналу. WARM AUDIO WA-14 може використовуватися для різних завдань, таких як прорізний чи теплий вокал, акустичні, електро- і бас-гітари, ударні та перкусія, струнні й оркестрові інструменти та багато інших джерел сигналу. Ця модель забезпечує реалістичне та насичене звучання, характерне для вінтажного мікрофона.

Повністю латунний капсуль

WARM AUDIO WA-14 оснащений WA-12-B-60V — повністю латунним капсулем з прикріпленим дротом до краю діафрагми, який уловлює гладкість і багатство верхніх частот і тепле вінтажне звучання оригінального капсуля CK12. Він використовує в якості основи задню пластину CEK-12, що долає певні обмеження оригінального CK12. Кільце ущільнювача та корпус WA-12-B-60V виготовлені з латуні (без тефлонових деталей), а діафрагма — з напиленням 24-каратного золота товщиною 6 мікрон і майларової плівки (NOS PET). У результаті виходить неймовірно стійкий, надійний капсуль, який відповідає частотній характеристиці та тону класики 1970-х років.

Розроблений для задоволення потреб

Капсуль мікрофона виготовлений згідно з високими стандартами та має відповідні характеристики для повсякденних потреб музикантів та інженерів. WARM AUDIO вирішили розробити власну лінію капсулів — це результат кількох років досліджень, тривалих прослуховувань і прагнення до прекрасного звучання.

Окрім усього іншого, капсулі були створені для того, щоб надати якість високого рівня. Кожен капсуль Warm Audio виготовлений на заводі та упакований у захисний чохол для безпеки до моменту встановлення в мікрофон. Потім їх ретельно оглядають і перевіряють. Таким чином, WARM AUDIO пропонує мікрофонні капсулі, які подарують вам безліч чудових записів і задоволення під час роботи.

Кардіоїдна спрямованість WARM AUDIO WA-14

Спрямованість коло

Спрямованість вісімка

230126

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.