AUDIX SCX1 Мікрофон студійний конденсаторний
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

AUDIX SCX1 Мікрофон студійний конденсаторний

23 734 грн. (з податком) 23 734 грн. (без податку)
check уточняйте

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Професійний студійний кардіоїдний конденсаторний мікрофон

SCX1 - це професійний студійний кардіоїдний конденсаторний мікрофон, призначений для широкого спектру задач запису, мовлення і живого звуку. Відомий своєю високою чутливістю, прецизійним звучанням і компактністю, SCX1 також доступний з опційними гіперкардіоїдним (модель SCX1HC) або ненапрямленим (модель SCX1O) капсюлями.

 

Завдяки гладкій і рівномірній частотній характеристиці в діапазоні від 40 Гц до 20 кГц, SCX1 дуже стабільно реагує на осьові і внеосьові сигнали, демонструє відмінну фазову когерентність і мінімальний "proximity" ефект. SCX1 характеризується широкою кардіоїдною діаграмою спрямованості; це, в поєднанні з високим вихідним сигналом та чутливістю мікрофона, робить його ідеальним вибором для оверхед, ударних інструментів, рум мікрофона, оркестрових секцій, струнних інструментів, фортепіано, віброфона і звукових ефектів. Конденсаторний мікрофон SCX1HC - ще кращий вибір для запису хай-хета як наживо, так і в студії.

 

Інші особливості включають в себе 21мм капсуль з золотим напиленням, мініатюрну електронну схему і надзвичайно малий розмір. SCX1 витримує рівень звукового тиску в 130 дБ і забезпечує придушення навколишнього шуму до 20 дБ. Крім акустичних інструментів, SCX1 - це відмінний вибір для групового вокалу, мови або роботи з шумовими ефектами при озвучуванні фільмів. Мікрофон має прецизійно оброблений латунний корпус, змінні капсулі, чорну багатошарову обробку корпусу і позолочений роз'єм XLR. Студійний конденсаторний мікрофон SCX1 виготовлений у відповідності зі строгими стандартами і жорсткими допусками.

 

Розроблено, зібраний і випробуваний Audix в США.



39256

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.