Gravity MS STB 01 PRO
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gravity MS STB 01 PRO

2 941 грн. (з податком) 2 941 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Стереопанель Gravity MS STB 01 PRO являє собою справжній прецизійний інструмент, що забезпечує точні і легко відтворювані масиви стереозапису з двома мікрофонами. Він забезпечує точну відстань між висувними кріпленнями мікрофона від 6 до 29 см, орієнтацію мікрофона +/- 90 ° по горизонтальній осі і нахил +/- 90 ° всієї планки. Легко читаються інтервали і кутові позначки полегшують швидке і точне позиціонування, записуючи ваші настройки і відновлюючи їх без зусиль. Регулюючі ніжки з ергономічними м'якими ручками надійно фіксують регульовані частини в бажаному положенні. Стереомікрофонна панель Gravity підходить для стандартних технік стереозапису, включаючи шаблони ORTF, DIN, XY і AB, а також для кріплення на будь-якій мікрофонній стійці. Він виготовлений з міцного, але легкого алюмінію і легко підтримує два мікрофони з великою діафрагмою. Категорія продукту: аксесуари для штативів та стійок Матеріал: алюміній Колір: чорний Діапазон горизонтального регулювання: 60 - 290 мм Різьбовій з'єднувач: 3/8 " Матеріал товщини: 8 мм Поворотний діапазон: 360 ° Угол Нахила: -90 - +90 ° Довжина: 330 мм Маса: 0,8 кг
83774
Характеристики
Тип
Стійки

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.