Gravity SP 5112 B
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gravity SP 5112 B

2 722 грн. (з податком) 2 722 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Gravity SP 5112 B - Стійка для динаміків серії Traveler. Кожен грам ваги має значення, коли ви подорожуєте літаком або вантажівкою з одного концерту на інший. Зрештою, ви не можете завжди покладатися на те, що на концертному майданчику буде потрібний інструмент, коли вам це потрібно. Стійку для динаміків Gravity® SP 5112 B можна брати із собою будь-куди. Вона настільки легка, що вам абсолютно не потрібно турбуватися про вагу. На додаток до своєї легкості, підставка стабільна, стійка і пропонує вам вантажопідйомність до 15 кг при максимальній висоті 120 см. Компактна конструкція ніжок та тонка подовжувальна трубка дозволяють не тільки кріпити всі інші продукти Traveler з типовими затискачами, але також забезпечують надзвичайно малий транспортний об'єм та Таким чином, дають вам можливість використовувати підставку з вами скрізь. Висота SP 5112 B регулюється за допомогою фірмової гвинтової ручки Gravity®, яка виготовлена з високоміцного АБС-пластику з ковзним покриттям з термопласту soft-touch і тому надзвичайно комфортна для ваших рук. Матеріал трубки: Алюміній Колір чорний Поверхня труби: Покритий порошком мін. висота: 740 мм Макс. висота: 1205 мм Довжина транспорту: 690 мм Регулювання висоти: Так Базовий матеріал: Литий алюміній Діаметр трубки: 35 мм Максимальне навантаження: 15 кг Змінні кільця: 2 х 25 мм, 3 х 15 мм Чорні каблучки в комплекті: Так Маса: 1,84 кг
86014
Характеристики
Тип
Стійки

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.