KALA LEARN TO PLAY SOPRANO UKULELE STARTER KIT Укулеле
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

KALA LEARN TO PLAY SOPRANO UKULELE STARTER KIT Укулеле

Набор для начинающих, в комплекте – укулеле, размер сопрано, цвет натуральный, тюнер, чехол, буклет, онлайн курсы, чехол.
3 120 грн. (з податком) 3 120 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Основні особливості набору KALA LEARN TO PLAY SOPRANO UKULELE STARTER KIT: Правильний спосіб вивчення гри на укулеле; Матеріали, які відповідають стандартам індустрії (махагоні, палісандр), дають інструменту насичене звучання; Струни Aquila Supernylgut надають вражаючу проекцію, безшумний відгук і чудовий тон; Верхній і нижній поріжки GraphTech зі штучної кістки максимізують сустейн; Онлайн-уроки та короткий посібник забезпечують найважливішою інформацією з навчання; Розучуйте пісні та зберігайте стрій за допомогою безкоштовної програми Kala App.

Набір KALA LEARN TO PLAY SOPRANO UKULELE STARTER KIT — це відмінний старт для новачків. В його основі — чудове укулеле сопрано, виготовлене з матеріалів, які відповідають стандартам індустрії: махагоні для деки та грифа і палісандр для накладки. Удосконалені верхній і нижній поріжки GraphTech покращують звук та сустейн інструменту, а набір італійських синтетичних струн Aquila Supernylgut — проекцію і тональні характеристики. Ви також отримаєте короткий посібник та онлайн-уроки Kala Learn to Play для глибшого вивчення акордів і техніки гри. Крім того, у комплект входить чохол для зберігання та транспортування.

Конструкція зі справжніх махагоні та палісандра
Махагоні використовується як матеріал для деки та грифа найкращих гітар. Укулеле Kala Soprano Ukulele виготовлено зі справжнього махагоні для багатого, теплого тону з приголомшливим сустейном. Палісандрова накладка надає незрівнянний відгук та артикуляцію.

Струни Aquila Supernylgut
Італійські синтетичні струни Aquila рекомендуються на всіх інтернет-форумах, присвячених укулеле. Kala Soprano Ukulele поставляється зі струнами Aquila Supernylguts, які цінуються як за воскове відчуття і безшумність, так і за вражаючу проекцію, м'який звук і стабільність строю.

Верхній і нижній поріжки GraphTech
Верхній і нижній поріжки GraphTech зі штучної кістки перетворюють це укулеле з хорошого на відмінне, максимізуючи сустейн по всьому діапазону інструменту.

У комплект входять друковані й онлайн-уроки
Набір KALA LEARN TO PLAY SOPRANO UKULELE STARTER KIT включає не тільки короткий посібник, але й миттєвий доступ до безлічі уроків початкового та середнього рівня через платформу Kala Learn to Play. Якщо ви хочете навчитися грати на укулеле або допомогти в цьому близьким, набір KALA LEARN TO PLAY SOPRANO UKULELE STARTER KIT — це чудова нагода розпочати.

231433

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.