ALESIS PRESTIGE ARTIST Сценічне цифрове піаніно
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ALESIS PRESTIGE ARTIST Сценічне цифрове піаніно

30 712 грн. (з податком) 30 712 грн. (без податку)
check в магазине

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Реалістичний звук і відчуття

Принесіть додому автентичний досвід гри на піаніно з Alesis Prestige Artist, повнофункціональним цифровим піаніно з клавіатурою оснащеною зваженою молоточковою механікою і 30 неймовірно реалістичними вбудованими тембрами. Це ідеальна заміна полноразмерному акустичному піаніно з чудовими мультисемпльованими тембрами, максимальною поліфонією 256 і індивідуально налаштованою акустичною системою з мікро масивом потужністю 50 Вт, яка звучить повно і чудово незалежно від розташування в кімнаті. Міцна конструкція Prestige Artist відрізняється компактністю і легкістю, тому ви можете грати, зберігати вдома або брати інструмент з собою куди завгодно. Prestige Artist пропонує безліч функцій як для новачків, так і для професіоналів, тому він чудовий в будь-якій ситуації.

Alesis Prestige Artist

Мультисемпльовані тембри забезпечують неперевершений реалізм

Як і інші струнні та ударні інструменти, піаніно відоме своєю виразністю. Досвідчені піаністи знають, як важливо, щоб емоції і нюанси проявлялися під час виступу. Ось чому Prestige Artist використовує технологію мультісемплюванія, щоб забезпечити реалістичний ігровий процес, який реагує на ваші дотики, як акустичний інструмент. Кожен з 30 вбудованих голосів був створений з використанням технології мультісемплів і ретельної уваги до деталей. Ці тембри, а також максимальна поліфонія 256 нот і бездоганно чиста по звучанню акустична система потужністю 50 Вт дозволяють Prestige Artist створювати звук, який не має собі рівних.

Alesis Prestige Artist

Потужний функціонал і інтуїтивно зрозуміле управління

Prestige Artist має всі функції, необхідні для того, щоб допомогти вам вчитися, практикуватися і виступати. У режимі уроку клавіатура ділиться на дві зони з однаковою висотою тону і тембром, що ідеально підходить для учнів, які можуть слідувати за своїм викладачем по фортепіано або дуетом з іншим музикантом. Хочете почути, як просувається ваша гра? Режим запису дозволяє вам записувати, а потім слухати своє виконання, в той час як вбудований метроном тримає вас в потрібному темпі. Щоб додати об'ємності вашому звуку, є режими Layer і Split, а також 5 типів ефекту реверберації. Prestige Artist оснащений OLED-дисплеєм з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, тому ви можете легко вибирати і налаштовувати параметри. Акустична система потужністю 50 Вт реалізована у вигляді мікро масиву, звучить потужно і чисто, але коли прийде час виходити на сцену або в студію, стереовиходи ¼" можна підключити до будь-якого мікшера або підсилювача. Якщо ви хочете займатися, підключіть навушники до будь-якого з передніх роз'ємів для навушників, щоб автоматично відключити звук в акустичній системі. Prestige Artist забезпечить вас всіма необхідними інтерфейсами.

Alesis Prestige Artist

60 безкоштовних інтерактивних уроків Melodics

Melodics - це найкращий спосіб розвинути свої навички і впевненість в грі на клавіатурі. Завантажте Melodics на свій комп'ютер або планшет, щоб практикуватися весело, актуально і ефективно, з величезною різноманітністю уроків і структурою навчання. Ви будете вчитися з миттєвим зворотним зв'язком, граючи чудово звучну музику сучасних жанрів.

 

3 місяці преміального доступу до Skoove в подарунок

Skoove - зручний і простий спосіб навчитися грі на фортепіано. Це сучасний online курс навчання, що адаптується під ваші потреби. Вдосконалюйте свій репертуар, завдяки великій бібліотеці, що включає в себе як класичні так і естрадні композиції. Потрібна допомога? Служба підтримки Skoove, що складається з досвідчених музикантів, зможе відповісти на будь-які ваші запитання. Щомісяця - нові ексклюзивні уроки і композиції, маленькі музичні хитрості і різноманітні прийоми гри! Вдосконалюйте свої навички разом зі Skoove!

 

2 місяці уроків TakeLessons | Live

Alesis Prestige Artist включає в себе ДВА МІСЯЦІ БЕЗКОШТОВНИХ відеоуроків в режимі реального часу від TakeLessons, найбільшої американської компанії з навчання. Ви будете вчитися швидше, ніж будь-коли, завдяки живим заняттям зі справжніми досвідченими вчителями! Підніміть руку, задавайте питання, спілкуйтеся з іншими учнями і отримуйте задоволення! Беріть стільки занять, скільки хочете - кожен місяць є сотні занять, з яких можна вибирати.





39561
Характеристики
Механіка
Молоточковая механіка"hammer action"
Вихід для навушників
1/4"TRS Jack, 1/8" TRS Jack
Гарантія
12 місяців
Виробництво
Китай
Клавіатура
88 повнорозмірних динамічних клавіш з молоточкової механікою
Комплектація
Інструмент, пюпітр, керівництво користувача, блок живлення
Ефекти
Ревербератор (5 типів)
Інтерфейси
2 х 1/4"TRS лінійний вихід, 1/4" TRS вихід для навушників, 1/8"TRS вихід для навушників, 1/4" TRS вхід для сустейн педалі, 3-Pedal DIN інтерфейс, USB Type-B
Композиції
10 демо композицій
Тембри
30
Поліфонія
256 нот
Акустика
2 x 25 Вт
Метроном
Є (30-280 BPM)
Розділення клавіатури
Layers/Split/Lesson Mode
Вага
12.8 кг
12.8 кг
Транспонування
+ 12/-12 півтонів
Розміри
1322 x 297 x 149 мм

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.