Синтезатор CASIO SA-51H7
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Синтезатор CASIO SA-51H7

2 950 грн. (з податком) 2 950 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Синтезатор CASIO SA-51 - ідеальний варіант для наймолодших музикантів. Модель має клавіатуру зменшеного розміру під дитячу руку, 100 якісних вбудованих тембрів, 50 ритмів та 10 навчальних композицій.

Ваша дитина в безпеці
У CASIO подбали про те, щоб максимально убезпечити дитину під час гри на інструменті. Саме тому на корпусі SA-51 ви не знайдете гострих кутів, динаміки захищені пластиковою сіткою, а кнопки та дисплей втоплені усередину.

Покращені тембри
У порівнянні з попереднім поколінням інструментів серії SA, тембри на SA-51 були помітно покращені. І тепер крім спеціальних дитячих тонів зі спецефектами ви знайдете велику колекцію якісних інструментів з реалістичним звучанням.

Швидкий доступ
Для зручності кнопки вибору найпопулярніших тембрів винесено прямо на панель. Тепер для вибору піаніно, труби та барабанів достатньо натиснути одну кнопку.

Навчання
Хочете, щоб ваша дитина опановувала ази музикування? Немає питань. У синтезаторі CASIO SA-51 ви знайдете 10 вбудованих композицій із можливістю вимикати в них мелодійну лінію та підігравати самому.

Робота від батарей
Залишаючи дитину наодинці з інструментом, відключіть її від мережі та скористайтеся можливістю роботи від 6 пальчикових батарей. Так малюк зможе з легкістю перенести SA-51 у зручне для нього місце, а ви не будете перейматись з приводу його безпеки.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ:

 

- 32 клавіші зменшеного розміру
- 32-голосна поліфонія
- 100 якісних тембрів та 50 ритмів
- 10 вбудованих композицій для навчання
- Можливість роботи від батарей

309579

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.