Настінні панелі WM TOUCH 4.3" BLACK
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Настінні панелі WM TOUCH 4.3" BLACK

Настінна сенсорна панель керування системою. Живлення по РоЕ. Чорний колір
14 722 грн. (з податком) 14 722 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

WM Touch – це настінний сенсорний екран з підтримкою PoE, призначений для віддаленого керування функціями аудіосистеми, такими як рівень гучності зон, вибір джерела сигналу, виклик сцен та увімкнення/вимкнення системи.

WM Touch може бути використаний як:

Спеціальний настінний, сенсорний екран для керування системою, у тому числі зонами та джерелами. Керування здійснюється через мережу з використанням кабелю Ethernet, при цьому в одній системі можна використовувати кілька сенсорних екранів для керування.

Хост для додаткових інтерфейсів користувача та управління системою, до яких можна отримати доступ з мобільного додатка SYS Control , або з веб-браузера планшета або ПК. Іншими словами, у відповідній конфігурації, коли WM Touch є в мережі, користувачі також можуть керувати системою через програму або веб-браузери.

Для живлення сенсорного екрана потрібен світильник з функцією PoE необхідний для живлення WM Touch. Для підключення можна використовувати звичайний кабель Cat5 (або вище). WM Touch завжди повинен бути в тій самій мережі, яка підключена до керуючих Ethernet-портів підсилювачів.

WM TOUCH 4.3" BLACK

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.