NUX B-10 Vlog DUAL
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

NUX B-10 Vlog DUAL

4 982 грн. (з податком) 4 982 грн. (без податку)
check Є в наявності

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

NUX B-10 Vlog - це компактна бездротова мікрофонна система, що складається з приймача і передавача. Вона передає сигнал у вільному від реєстрації та безкоштовному діапазоні 2,4 ГГц на відстань до 30 метрів. За допомогою цієї простої у використанні мікрофонної системи ви можете робити високоякісні, малошумні аудіозаписи з дуже низькою затримкою - всього 5 мс. Це робить Nux B-10 ідеальним рішенням для відеоблогерів, ютуберів, тестувальників продуктів, інтерв'ю, прямих трансляцій та онлайн-конференцій. Пристрій можна використовувати з різними пристроями, такими як камери, мобільні телефони або планшети. Передавач B-10 Vlog має кліпсу, за допомогою якої його можна легко прикріпити до одягу. Приймач можна прикріпити до камери за допомогою адаптера "гарячий башмак". І передавач, і приймач важать менше 30 грамів і тому поміщаються в будь-яку кишеню. Міцний кейс, в якому можна транспортувати мікрофон і всі аксесуари, входить в комплект поставки. Передавач і приймач з'єднані між собою на заводі-виробнику і можуть використовуватися одразу після увімкнення без будь-якого подальшого втручання. B-10 Vlog має вбудований OLED-дисплей, який відображає поточний робочий стан бездротового з'єднання завдяки оптимізованому дизайну інтерфейсу. Якщо короткочасно натиснути кнопку ввімкнення передавача, мікрофон вимкнеться і так само швидко увімкнеться знову. Коротке натискання на кнопку живлення приймача перемикає між 5 різними рівнями вихідного сигналу, що дозволяє вибрати оптимальний рівень для кожної ситуації. Час автономної роботи B-10 Vlog може становити до 4 годин для передавача і до 6 годин для приймача. Передавач і приймач можна заряджати одночасно за допомогою Y-кабелю USB-C, що входить до комплекту постачання. Світлодіодний індикатор показує стан заряду акумулятора в 4-х рівнях. Технічні характеристики: Робочий діапазон частот 2,4 ГГц Робоча довжина < 100 футів (30 м) Частота дискретизації 24 біт / 44,1 кГц Частотна характеристика 50 Гц-20 кГц Затримка < 5 мс Динамічний діапазон 96 дБ THD+ Шум <0.2% при 1 кГц Ємність вбудованого акумулятора (TX & RX) 400mAh/3.7V Максимальний вхідний рівень (3,5 мм TRS) 100mVrms (-20dBV) Час роботи від акумулятора 4 години для TX, 6 годин для RX Мікрофон на TX Всеспрямований електретний конденсаторний мікрофон Максимальний рівень звукового тиску 110 дБ SPL Розміри (TX / RX) 51 мм (Д) × 42 мм (Ш) x 13 мм (В) Вага (TX/RX) кожен 28г Аксесуари в комплекті1 1 хутряне лобове скло, 1 х USB-C Y-кабель, 1 х кабель-перехідник TRS (жіночий) на TRRS (чоловічий) для мобільного телефону (CTIA) Аксесуари в комплекті2 1 x 3,5-мм TRS-кабель для RX до камери, 1x 3,5-мм TRS Y-кабель для 2 RX до камери, 1 x кріплення для RX з холодним башмаком

86867
Характеристики
Тип
Аксесуари

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.