RODE Wireless GO II Single Мікрофонна радіосистема
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

RODE Wireless GO II Single Мікрофонна радіосистема

9 880 грн. (з податком) 9 880 грн. (без податку)
block Розпродано

УВАГА!

Перед оплатою уточнюйте ціну та фактичну наявність 

(068)362-62-80

Основні особливості мікрофонної бездротової радіосистеми RODE Wireless GO II Single: Цифрова передача даних на частоті 2.4 ГГц Series IV, 128-бітове шифрування – кришталево чистий звук на відстані до 200 м (в межах прямої видимості), оптимізовано для надзвичайно стабільної роботи в щільному радіочастотному оточенні. Аналоговий вихід 3.5 мм TRS, цифровий вихід USB-C і iOS – універсальна сумісність з камерами, мобільними пристроями та комп'ютерами. Вбудований запис – понад 40 годин внутрішньої пам'яті. Можливість записувати кожен канал окремо або об'єднати їх для максимальної гнучкості при постпродакшні. Безпечний канал, гнучкий контроль посилення (триступеневий, з можливістю розширення до 10 ступенів). Вбудований літій-іонний акумулятор – до 7 годин автономної роботи. Розроблено та виготовлено на високоточних виробничих потужностях RØDE в Австралії.

RODE Wireless GO II Single ультракомпактна та універсальна бездротова мікрофонна система з одним передавачем, ідеальна для сольних творців контенту. Приймач в одинарному варіанті ідентичний двоканальному, а це означає, що до нього можна легко приєднати додатковий передавач для двоканального запису.

Найменший у світі та перший по-справжньому бездротовий мікрофон отримав друге життя.
Wireless GO II – це ультракомпактна і надзвичайно універсальна бездротова мікрофонна система. Маючи той же унікальний дизайн і професійну якість звуку, що й оригінальний Wireless GO, а також новаторську технологію, на яку подано заявку на отримання патенту, Wireless GO II є ідеальним мікрофоном для широкого спектра застосувань у створенні контенту.

Wireless GO II має ряд потужних функцій, включаючи універсальну сумісність з камерами, мобільними пристроями та комп'ютерами, збільшений радіус дії (200 м прямої видимості) і поліпшену стабільність передачі, можливість вбудованого запису і багато іншого.

233313

На всі товари, що включають в себе електронні і механічні компоненти, ми надаємо гарантію. Гарантійний термін (від 6 до 24 місяців) вказано в докладному описі товару.

Відповідно до закону «Про захист прав споживача» обмін або повернення товару можливий протягом перших 14 днів після покупки. Винятки становлять витратні матеріали, струни, світлофільтри, вакуумні лампи для гітарних підсилювачів, лампи розжарювання для світлових приладів, засоби по догляду, товари, так чи інакше пов'язані з гігієною (губні гармоніки, мундштуки і т.п.)

На LED випромінювачі і лазерні діоди для світлових приладів, акумуляторні батареї гарантія становить 3 місяці.

Доставка

По Кременчуку, Полтаві
  • самовивіз з нашого магазину
  • кур'єром на адресу за домовленістю
  • безкоштовна доставка при замовленні від 5000 грн. до відділення транспортної компанії вашого міста
По Україні
  • Нова Пошта самовивіз з відділення
  • Нова Пошта адресна доставка

Оплата

  • Безготівкова оплата без ПДВ
  • Оплата готівкою
  • Платіжними картами Visa і Mastercard
  • Кредит "Оплата частинами" Приватбанк (Не поширюється на Акційні товари)
  • УВАГА! Додаткові знижки не застосовуються до акційних товарів.